Online magazines

1 februari 2024 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
Schuren is en blijft een vak
Het wrijven van een ruw medium langs een object om dit om functionele of esthetische redenen gladder te maken, dan wel te ruwen. Eenvoudiger kan het toch niet worden, zou u denken, maar schijn bedriegt. Een efficiënt schuurproces vergt vakmanschap en juist die vakkennis wordt schaarser. Dit maakt het noodzakelijk de schuurtechnieken, -materialen en -apparatuur te innoveren, zodat dit gemis kan worden gecompenseerd.

Matthias Robbe
Bladmanager
Een efficiënt schuurproces vergt vakmanschap en juist die vakkennis wordt schaarser. Dit maakt het noodzakelijk de schuurtechnieken, -materialen en -apparatuur te innoveren, zodat dit gemis kan worden gecompenseerd.
Op zoek naar een nieuw bedrijfsvoertuig? Geniet tot 29/2 van onze Saloncondities én van 5 jaar garantie* op ons gamma bedrijfsvoertuigen. Bezoek een van onze Van Centers en krijg advies op maat van onze gecertificeerde experts.
Geniet in januari van onze Saloncondities. Nissan Townstar Combi, vanaf €249/maand, laatste verhoogde maandaflossing: €10.389.
Troostwijk veilt op 12 februari- o.a. 2017 LVD afkantpers, CNC SCHÜCO PBX, PDG E-CUT, ISOMAT, ROBLAND Z320 zaag, grote aluminium/metaal voorraad restanten, EMOTECH poedercoat/drooglijn compleet uit het recente faillissement van Alhako Aluminiumindustrie.
De Metallerie Subcontractorgids bundelt de toeleveringsbedrijven actief binnen de Belgische metaalindustrie.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Metallerie 

Metallerie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.