Online magazines

18 april 2024 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
het vloeibaar gereedschap

Jarenlang waren koelsmeermiddelen iets dat amper aandacht kreeg in de metaalbewerking. Dat is sinds enkele jaren totaal anders. Niet alleen in de precisie-industrie staat het thema hoog op de agenda, eigenlijk is dat bij elk bedrijf dat de CNC-machines automatiseert.
Matthias Robbe

Bladmanager

Jarenlang waren koelsmeermiddelen iets dat amper aandacht kreeg in de metaalbewerking. Dat is sinds enkele jaren totaal anders. Niet alleen in de precisie-industrie staat het thema hoog op de agenda, eigenlijk is dat bij elk bedrijf dat de CNC-machines automatiseert. Want dan blijken de vloeistoffen écht het vloeibare gereedschap te zijn.
Extrom biedt de beste schuuroplossingen op maat in België, voor zowel professionele als particuliere behoeften.
In september wordt de 2de editie van de Metallerie Subcontractorgids verstuurd naar professionals in de metaalverwerkende industrie, machinebouw en voedingsverwerkende nijverheid. Zet ook uw bedrijf in de kijker.
Klasse FEM 4M! – alle bewegingen frequentie gestuurd – voorzien van hijsmagneet 16 ton & digitale weegschaal – Demag type ZZKE
Kärcher Centers Waasland, Oudenaarde en Westhoek bieden deskundig advies en service die nauw aansluiten bij de reinigingsbehoeften van uw sector.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Metallerie 

Metallerie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.