Online magazines

4 januari 2024 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
Waterstraalsnijden
Ook in 2024 maakt waterstraalsnijden het mogelijk om uiteenlopende materialen te snijden zonder dat daarbij sprake is van vervorming, structuur- of kleurveranderingen. Wat kan waterstraalsnijden voor uw productie betekenen?
Matthias Robbe
Bladmanager Metallerie
Waterstraalsnijden maakt het mogelijk om uiteenlopende materialen te snijden zonder dat daarbij sprake is van vervorming, structuur- of kleurveranderingen. Wat kan waterstraalsnijden voor uw productie betekenen?
Nortec vindt plaats in Hamburg van 23 tot 26 januari 2024. Het tweejaarlijkse beursevenement Metav wordt er voortaan ondergebracht. Organisatoren Messe Stuttgart en VDW (Duitse Vereniging van bewerkingsmachinefabrikanten) willen op die manier uitbreiden en versterken.
Ontdek de voordelen van de samenwerking tussen technische scholen en bedrijven en laat u inspireren door succesvolle cases. De eerste sprekers zijn bekend: BMW - Diagnose Car, VTI Brugge, Unilin - RTC West-Vlaanderen en Ter Groene Poorte. Aanmelden kan nu met vroegboekkorting.
Technische instructievideo's zijn onmisbaar bij het uitvoeren van regelmatig onderhoud en eenvoudige reparaties aan producten of apparatuur. Ze bieden werknemers als klanten stapsgewijze instructies om zelfstandig problemen op te lossen.
Kärcher Belux kondigt de overname aan van Kärcher Center Van Mol, een bekende dealer in Oost- en West-Vlaanderen die onlangs failliet is gegaan. Met deze strategische beslissing wil Kärcher Belux de service en het marktpotentieel verbeteren.
Sioen Industries, wereldmarktleider in gecoat textiel en hoogwaardige beschermkleding, pakt uit met een nieuw merk professionele werkkleding: SYNQ Workwear. Met dit nieuwe merk wil Sioen elke professional op de werkvloer een complete outfit aanbieden
Op zoek naar een nieuw bedrijfsvoertuig? Geniet nu van onze Saloncondities én van 5 jaar garantie* op ons gamma bedrijfsvoertuigen. Bezoek een van onze Van Centers en krijg advies op maat van onze gecertificeerde experts.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Metallerie 

Metallerie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.