Online magazines

02 juni 2022 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
3D-metaalprinten
De drempel om in metaal additive manufacturing te stappen is voor veel bedrijven te hoog geweest. Stilaan komt hier verandering in doordat er low cost metaalprinters op de markt komen en AM-systemen die aanzienlijk goedkopere materialen verwerken. Is dit het moment om te beginnen met 3D metaalprinten?
Matthias Robbe - Bladmanager
De drempel om in metaal additive manufacturing te stappen is voor veel bedrijven te hoog geweest. Stilaan komt hier verandering in doordat er low cost metaalprinters op de markt komen en AM-systemen die aanzienlijk goedkopere materialen verwerken. Is dit het moment om te beginnen met 3D metaalprinten?
Vier organisaties uit de Benelux (Brainport Eindhoven, Flam3D, Jakajima en Mikrocentrum) organiseren samen een nieuw concept in de 3D-productie. Een week onderdompeling in de wereld van 3D-manufacturing.
Leer alles over predictive maintenance in uw KMO maakbedrijf tijdens het Smart Maintenance Congres. Herkent u dit: uw agenda is overvol. De onderhouds-werkzaamheden worden bepaald door de waan van de dag. U weet dat dit anders moet en beter kan.
On 13-17 September 2022, the heart of metalworking will beat for the 20th time in Stuttgart. At AMB, the focus is on all products and services for the metal cutting industry for 5 full days. Get your trade fair ticket now!
TechniShow is de meest toonaangevende vakbeurs voor innovatieve industriële productietechnologie in de Benelux. Hier ziet, hoort, voelt en proeft men de toekomst. TechniShow geeft bezoekers de handvatten om de volgende stap te kunnen zetten in slimme productie-optimalisatie.
Elk bedrijf dat een gebruikte bewerkingsmachine koopt, moet er zeker van zijn dat die machine de nauwkeurigheid levert die het bewerkingsproces vereist. Veel bedrijven vinden controles door een gecertificeerd inspecteur voorafgaand aan de aankoop en grondige metingen van de statische nauwkeurigheid niet voldoende.
Quincalux uit Wevelgem is actief in het hoogste segment van deur- en meubelbeslag. Voor de productie van de nieuwste generatie deurklinken en -stijlen investeerde het familiebedrijf in een nieuwe CMZ-draaibank met een hogere capaciteit, snelheid en stabiliteit dan de voorganger.
Poetsdoeken kunnen in contact komen met verschillende stoffen en gevaarlijke materialen. Om ze te kunnen recycleren moeten de doeken na gebruik onder welomschreven veiligheidsvoorwaarden worden verzameld, opgeslagen en vervoerd.
Per juni 2022 verhoogt 3M fors de prijzen van zijn producten Cubitron en Speedglas. Cubitron wordt ca. 8% duurder, Speedglas zo'n 14%. Zolang de voorraad strekt, kunnen klanten van CBL Welding deze artikelen nog bestellen tegen de oude prijs.
De in 1955 opgestarte wasserij Mireille is vandaag uitgegroeid tot een bedrijf met een uitgebreid dienstenaanbod voor de b2b-markt. Hier ambiëren ze de beste leverancier in België te zijn op vlak van de aankoop en onderhoud van werkkledij en vloerhygiëne.
Göckel G50Rsel vlakslijpmachine Tafel: 2100 x 200 mm – Steendia: 250 mm – 3kW
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Metallerie 

Metallerie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.