Online magazines

01 april 2022 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
MIG-LASSEN VAN ALUMINIUM
Voor het MIG-lassen van aluminium en aluminiumlegeringen wordt overwegend argon als beschermgas gebruikt. Voor grotere plaatdiktes, die door hun grotere afkoelsnelheid om voldoende ingebrachte warmte vragen, is een argon-heliummengsel aan te bevelen. De beschermgassen moeten chemisch inert zijn o.w.v. de grote affiniteit tot zuurstof van aluminium en zijn legeringen.

Matthias Robbe
Bladmanager
Voor het MIG-lassen van aluminium en aluminiumlegeringen wordt overwegend argon als beschermgas gebruikt. Voor grotere plaatdiktes, die door hun grotere afkoelsnelheid om voldoende ingebrachte warmte vragen, is een argon-helium mengsel aan te bevelen.
Graag nodigen we u uit voor ons Open Huis in ons Experience Center in Meerkerk. Beide dagen worden opgedeeld in een ochtend- en een middagsessie.
Het is niet makkelijk om een etiket te plakken op Smartweld Center. Met hun opleidingen wilden de oprichters een prangend probleem aanpakken, maar rond dat basisidee hebben ze zoveel andere activiteiten geweven dat de start up niet meer te herleiden valt tot louter een opleidings- en certificatiecentrum.
Chemisch zwarten is een goedkope manier om de verkoopbaarheid en de corrosiebestendigheid van metalen onderdelen te verbeteren. Het zuivere, satijnzwarte oppervlak absorbeert een roestwerende toplaag om 100-200 uur bestand te zijn tegen zoutnevel of 1.200 uur tegen vochtigheid.
COOL: innovatief koelend effect, dat schade door oververhitting verhindert. QUICK: snelle resultaten door krachtig slijpmiddel. COMBICLICK: snelle wissel van gereedschap door het innovatieve één-klikopspansysteem, van hoge verspaning tot polijsten.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Metallerie 

Metallerie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.