Online magazines

21 januari 2021 Vakinformatie voor de metaalverwerkende industrie

Online versie bekijken
DIGITALE MAAKKETEN FINAAL AFGEDEKT

Met de implementatie van Model Based Definition (MBD), Model Based Engineering (MBE) en Product Maak Informatie (PMI) is de maaksector op weg naar voldigitale en automatische productie. Zo wordt de digitale maakketen immers finaal afgedekt, vanaf het idee tot en met het kant-en-klare product. We geven een nadere toelichting op de lopende ontwikkelingen.

Matthias Robbe
Bladmanager

Met de implementatie van Model Based Definition (MBD), Model Based Engineering (MBE) en Product Maak Informatie (PMI) zet de verspanende sector een serieuze vervolgstap naar digitalisering, automatisering en connectiviteit.
Geniet van zuivere lucht met de mobiele 4-in-1-luchtreiniger. Deze luchtreiniger maakt realtime detectie van de luchtkwaliteit mogelijk en beschikt over de meerdere luchtzuiveringstechnologieën.
ABMI, gespecialiseerd in het maken van tandwielen, verhuisde in 2019 naar een nieuw, groter gebouw én werd officieel verdeler in de Benelux van Jainex Aamcol, Indisch fabrikant van tandwielsnijgereedschappen.
Uit een onderzoek van de Amerikaanse National Association of Manufacturers (NAM) bleek dat 53% van de fabrikanten verwacht dat COVID-19 invloed zal hebben op hun bedrijfsvoering. Fabrikanten staan dus nog meer onder druk om concurrerend te zijn.
Maak kennis met de Renault Trucks Master, een bedrijfsvoertuig ontwikkeld door professionals voor professionals. Beschikbaar in bestelwagen, chassiscabine en platformcabine, is de Master in alle uitvoeringen verkrijgbaar.
De nieuwe Daily is de perfecte partner voor de bouw, met zijn sterke chassis, unieke laadvermogen en brandstofefficiëntie. Door zijn veelzijdigheid vindt u altijd een model op maat. *Nu aan ongelooflijk interessante voorwaarden.
Profiteer meteen van de saloncondities op de Fiat Fiorino, Doblo, Talento en Ducato. Het loont de moeite!
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Metallerie 

Metallerie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.