Online magazines

03 december 2020 Vakinformatie voor de metaalverwerkende industrie

Online versie bekijken
waarom waterstraalsnijden?
Autogeen-, plasma- en lasersnijden waren lang dé technieken om in de metaalbewerking tot complexe(re) producten te komen. Bij deze technieken is er echter sprake van de inbreng van warmte, waardoor het te verwerken materiaal kan veranderen qua samenstelling, kleur en/of vorm. Ook zijn ze niet alle drie voor elke dikte geschikt. Waterstraalsnijden kent die beperkingen niet.

Matthias Robbe (bladmanager)
Bij autogeen-, plasma- en lasersnijden is er sprake van de inbreng van warmte, waardoor het te verwerken materiaal kan veranderen qua samenstelling, kleur en/of vorm. Waterstraalsnijden kent die beperkingen niet.
Waterstraalsnijden staat geboekstaafd als scheidingsproces met een redelijk hoog prijskaartje en weliswaar ook tal van voordelen.
Nadat tal van vakbeurzen dit jaar werden uitgesteld of afgelast en sommigen kozen voor een volledig digitale editie, werden onlangs opnieuw heel wat wijzigingen aangekondigd in de kalender voor volgend jaar.
Het is een oud zeer: wie afhankelijk is van onderaannemers, heeft de regie van het tijdsbestek minder strak in de hand dan wie alle activiteiten zélf in-house uitvoert. Ook HVAC-specialist Depreitere uit Koekelare zag zich geconfronteerd met dit euvel.
Extrom, geboren uit de fusie van het Abrasives Center (Luik) en D'Hulster (Lichtervelde) is een toonaangevend bedrijf met meer dan een halve eeuw ervaring in zaken als satineren, polijsten, ontbramen, schuren enz....
Sedac-Mecobel is Europees marktleider inzake sofabedsystemen. Wekelijk produceren ze zowat 15.000 dergelijke systemen, wat betekent dat - naast de kwaliteit van het product - ook processnelheid hoort centraal te staan.
Almex doet niet mee aan gewoon. Dat is zo bij het soort projecten dat de staalconstructeur aanneemt en dat geldt voor de machines waarin het investeert.
Metaalkrullen komen overal voor waar metaal wordt gesneden, geboord, gedraaid of ontbraamd. Om ze weg te houden van het werkstation en de machines, kan de keuze voor mobiele afzuigeenheden lonen.
Bekijk zeker eens uw huurcontract voor uw vuilvangmatten.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Metallerie 

Metallerie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.