Online magazines

28 oktober 2020 Vakinformatie voor de metaalverwerkende industrie

Online versie bekijken
FLEXIBILITEIT EN EFFICIentie
Forse toepassingen vragen om dito materieel. De voorbije maand gingen we langs bij twee bekende trailerbouwers: STAS en LAG. De eerste investeerde in lasrookafzuiginstallaties voor de medewerkers, de tweede breidde het machinepark uit met een fiberlasersnijmachine. Flexibiliteit en efficiëntie zijn daarbij de grote codewoorden.

Matthias Robbe
Bladmanager
Vier productiesites met verschillende lastoepassingen, dat vraagt een doordachte aanpak als het om lasrookafzuiging gaat. Voor STAS was flexibiliteit doorslaggevend om voorbereid te zijn op de toekomst én om een aangename werkomgeving te creëren.
Bescherm uw collega's en uzelf en ga corona-safe de baan op met de VANSCREEN screen-folie.
Onze Benelux-site is gevestigd in Bergeijk, waar momenteel een 30-tal medewerkers tewerkgesteld zijn. Voor de Belgische markt zijn we op zoek naar een nieuwe sales collega.
Naar aanleiding van de investering in een nieuwe lasersnijmachine, TruLaser 3060 Fiber, gingen we op bezoek bij LAG Trailers in het Limburgse Bree. We spraken over het waarom van de investering en de toekomstvisie van het bedrijf.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Metallerie 

Metallerie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.