AAN DE SLAG MET DE HAAKSE SLIJPER

ontbramen haakse slijper

Bij de ruwere kluswerken komt de haakse slijper van pas. Je kan ermee steen en metaal in stukken zagen of slijpen, metaalbramen en roest verwijderen ... Maar waarop moet je letten bij het hanteren van zo'n machine? En welke schijf gebruik je voor welke klus? Je leest het hier.

HOE JE HAAKSE SLIJPER KIEZEN
SOORTEN SLIJPSCHIJVEN
HOE WERKEN MET EEN HAAKSE SLIJPER

 

HOE JE HAAKSE SLIJPER KIEZENslijper haakse slijper kiezen

Om profielen door te slijpen, lasnaden glad te polijsten, metaal in te slijpen en tegels op maat te maken, volstaat een lichter model. Wil je ook volle materialen doorslijpen, zoals beton, klinkers en steenplaten, of wil je diepe sleuven in de muur inslijpen voor sanitaire en elektriciteitsleidingen, dan heb je een zwaarder model nodig.

Lees het volledige artikel

 

SOORTEN SLIJPSCHIJVENhaakse slijper soorten slijpschijven

Naargelang het materiaal dat je wil aanpakken met je haakse slijper, zijn er diverse soorten slijpschijven voorhanden. We overlopen ze in dit artikel.

Lees het volledige artikel

 

HOE WERKEN MET EEN HAAKSE SLIJPERslijpen ontbramen werken

Een haakse slijper is een zeer dankbaar stuk gereedschap tijdens het bouwen en verbouwen, maar de juiste hanteermethode is belangrijk om er goede resultaten mee te behalen. We zetten enkele tips op een rijtje.

Lees het volledige artikel

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Metallerie 

Metallerie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.