Online magazines

03 juni 2020 Vakinformatie voor de metaalverwerkende industrie

VERGEVINGSGEZIND SCHUREN MET COMPRIMEERBARE MATERIALEN
Er gaat er heel wat technologie verscholen in een efficiënt schuurprocedé. Het belangrijkste om hiertoe te komen is de keuze voor het juiste schuurmedium voor de specifieke opdracht. In de metaalverwerkende industrie is het verwijderen van bramen en eventuele oppervlakteruwheid uit esthetische en/of praktische overwegingen de meest voorkomende toepassing.
Matthias Robbe
Bladmanager
De technologische ontwikkelingen bleven ook in de schuurtechnieken niet uit, vooral dan wat betreft schuurmateriaal en schuurbewegingen. In dat opzicht is een overzicht van de innovaties en vooruitgang door de jaren heen misschien wel stof voor een artikel.
Bescherm uw collega's en uzelf en ga corona-safe de baan op met de VANSCREEN screen-folie.
Ontdek snel hoe u uw promo's zo ruim als mogelijk kan communiceren naar een afgelijnde doelgroep. De rubriek 'BEST DEALS' in onze online magazines lanceert uw promo bij 467.000 beslissingnemers met nul euro mediakost.
Voor het vervormen en ponsen van plaatmateriaal wordt vaak gebruik gemaakt van een klassiek emulsiebad. Toch kan je tijd en kosten besparen bij het bewerken van aluminium-, koper-, zink- of staalplaten door een verdampbare vloeistof in te zetten. Speciaal hiervoor heeft Unil Lubricants nu het gamma aan FORM-oliën ontwikkeld.
Het zijn speciale tijden door de coronacrisis. Voor veel bedrijven is aanpassen de boodschap. Iets wat Timesavers International ter harte heeft genomen. De Nederlandse producent van ontbraam- en slijpmachines heeft daarom een online showroom ontwikkeld.
Bent u op zoek naar een kernboormachine? FEIN biedt u een universele kernboormachine met onder meer regelbare snelheid, afgeronde hoeken en een slag van 26 centimeter.
Bestel nu de Spaanse topwijn ARDAL Tradicion DO Ribera del Duero 2018: 6 flessen - winkelwaarde: € 89,94 Als lezer van dit online magazine kan u dit exclusief wijnpakket bestellen voor slechts € 53,94.* Gratis transport vanaf 2 dozen via kortingscode PMG598 *OP=OP!
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Metallerie 

Metallerie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.