Online magazines

15 oktober 2021 Vakinformatie voor de metaalverwerkende industrie

 
metaal SNIJDEN met VORMBEHOUD
Waterstraalsnijden kent de beperkingen van autogeen-, plasma- en lasersnijden niet. De techniek is nauwkeurig, er is geen sprake van de inbreng van warmte en ook dikke materialen kunnen ermee worden gesneden. Bovendien is er ‒ afhankelijk van de gewenste tolerantie ‒ geen nabewerking nodig om aan de maatvoering te voldoen.

Matthias Robbe
Bladmanager

De stand van LVD op Blechexpo staat in het teken van procesefficiëntie. Het bedrijf presenteert er zijn 20 kW fiberlasersnijmachine Phoenix FL-3015, zijn nieuwe gerobotiseerde plooicel Ulti-Form en de nieuwste software CADMAN® 8.7 voor een nog slimmere fabricage.
Autogeen-, plasma- en lasersnijden waren lang dé technieken om tot complexe(re) producten te komen. Hierbij is er echter sprake van de inbreng van warmte, waardoor het te verwerken materiaal kan veranderen qua samenstelling, kleur en/of vorm. Ook zijn ze niet alle drie voor elke dikte geschikt. Waterstraalsnijden kent die beperkingen niet.
PHD (Philip Dumoulin) heeft een uitgebreide knowhow uitgebouwd op het gebied van waterstraalsnijden. Met moderne technologie vervaardigt het bedrijf onderdelen voor machinebouw of toepassingen in menig industrie, en dat in de meest uiteenlopende materialen, maten en gewichten; zowel stukwerk als kleine en grotere series.
Kishan Auto Parts Pvt. Ltd. is een wereldwijd vooraanstaande fabrikant van drijfstangen voor de productie van auto’s, compressoren, trucks, tractoren, scheepsmotoren en grondverzetmachines. Kishan kocht onlangs een Renishaw Equator™ om flexibel vergelijkend te meten en realiseerde een besparing aan kosten en meettijden van ruim 80%.
Zoals de naam doet vermoeden, is Stevens Punching uit Ieper opgericht als ponsbedrijf. Ruim veertig jaar later is het activiteitenpakket echter uitgebreid met ook laseren, plooien, lassen, poederlakken en assemblage.
Wij nodigen u uit voor onze Xteg Fiber Laser Days van 25 tot en met 29 oktober 2021, tegelijkertijd met de Blechexpo. Ervaar de nieuwste technologieën in het grootste demonstratiecentrum van HGTECH in Europa. Naast onze MARVEL‐lasersnijmachines van 6 en 12 kW presenteren wij oplossingen voor stikstofproductie en automatisering.
Idelco helpt op alle vlakken zodat jij en je bedrijf zonder zorgen uit de voegen kunnen treden. Voor elke vraag biedt Idelco een oplossing met modulaire of op maat gemaakte units waarbij aandacht wordt besteed aan het kleinste detail.
De Dormer Pramet catalogus is vernieuwd en opgesplitst in 4 delen: Draaien, Frezen, Gatbewerking en Draadsnijden. Hierdoor is het eenvoudig het gereedschap te vinden voor uw bewerking. Beschikbaar in PDF en handig Flipbook formaat.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Metallerie 

Metallerie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.