Online magazines

26 februari 2021 Vakinformatie voor de metaalverwerkende industrie

3-assig bewerken
3-assige bewerkingscentra worden nog steeds verkocht, ondanks dat het soms lijkt alsof het nog alleen om 5-assige CNC-machines gaat. Hoewel die laatste markt in West-Europe het hardst groeit, zijn de 3-assige bewerkingscentra nog lang niet uitgespeeld.

Matthias Robbe
Bladmanager Metallerie
 
3-assige bewerkingscentra worden nog steeds verkocht, ondanks dat het soms lijkt alsof het nog alleen om 5-assige CNC-machines gaat. Hoewel die laatste markt in West-Europe het hardst groeit, zijn de 3-assige bewerkingscentra nog lang niet uitgespeeld. Soms zijn ze zinvoller dan een duurdere 5-asser en de machinebouwers en software-ontwikkelaars innoveren ook nog steeds voor dit type CNC-machine.
ABMI, gespecialiseerd in het maken van tandwielen, verhuisde in 2019 naar een nieuw, groter gebouw én werd officieel verdeler in de Benelux van Jainex Aamcol, Indisch fabrikant van tandwielsnijgereedschappen.
De Hoffmann Group zet zich al geruime tijd in voor de ontwikkeling van digitale producten. Afgelopen jaar heeft men voor het eerst de nieuwe 'Hoffmann Group Connected Manufacturing' geïntroduceerd.

TAL Techniek heeft sinds 1987 een gestage groei doorgemaakt. Ook is er door de jaren heen een netwerk van partners opgebouwd waarmee het kan beantwoorden aan elke mogelijke vraag, voor iedereen die iets te vervoeren heeft.

Zaagbladdia: 550 mm – Beckhoff sturing – 10 meter aanvoer – automatische uitvoer Max profiel: 7500 x 160 x 270 mm
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Metallerie 

Metallerie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.