Online magazines

12 mei 2021 Vakinformatie voor de metaalverwerkende industrie

Lastafels

Een lastafel in zijn eenvoudigste vorm is een stabiele, vlakke tafel waarop een lasser de verschillende onderdelen van zijn werkstuk kan vastzetten waardoor hij/zij de handen vrij heeft. De huidige generatie lastafels omvat multifunctionele systemen met een hoge mate van precisie en duurzaamheid die door steeds meer bedrijfstakken worden ‘ontdekt’.

Matthias Robbe - Bladmanager

 
Een lastafel in zijn eenvoudigste vorm is een stabiele, vlakke tafel waarop een lasser de verschillende onderdelen van zijn werkstuk kan vastzetten waardoor hij/zij de handen vrij heeft.
De Deense lasapparatenfabrikant Migatronic lanceert een nieuw krachtig lasapparaat met puls voor de professionele industrie. De naam van dit nieuwe product is Sigma One, wat verwijst naar het enige, allesbepalende doel: lassen – veel.
Een nachtmerrie, anders kan je het niet omschrijven wanneer de spindel van je CNC-draaibank in ijlgang vol tegen een product aan knalt. Het gebeurde bij Machinefabriek Bex. De maat was vol, er moest een procescontrolesysteem komen. Sandvik Coromant bracht de oplossing.
Dormer Pramet heeft het assortiment hoekfrezen uitgebreid. Hierdoor heeft u nog meer mogelijkheden voor hoekfrezen van zuivere 90° wanden, met een uitstekende oppervlaktekwaliteit in verschillende materiaalsoorten.
Sommige bedrijven houden het graag zolang mogelijk bij het oude, de technologie die ze kennen, de machines die ze vertrouwen. Metaalwerken De Roos behoort niet tot die categorie.
Met de D4140 breidt Walter zijn assortiment boren steeds verder uit. Wat is er bijzonder aan de wisselplaatboor? Naast een geharde behuizing heeft de D4140 geslepen en gepolijste spaankamers, vergelijkbaar met die welke voorheen alleen werden aangetroffen in volhardmetalen boren.
Om de groei binnen het bedrijf te garanderen en ook aan de verwachtingen van de klant tegemoet te komen, slaat De Bruyn & Zonen al decennialang de handen in elkaar met machineleverancier DMG Mori.
Het moment waarop u energie aankoopt bepaalt hoeveel u kan besparen. Vraag regelmatig een update van uw tarieven tegenover de marktprijs. Zo weet u precies wanneer u best een nieuw contract afsluit.
Slijpen, frezen, borstelen, ontbramen, polijsten of de bewerking van lasnaden met robots – de keuze van geschikte gereedschappen heeft een aanzienlijke impact op de efficiëntie van uw geautomatiseerde processen. Vraag ons advies.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Metallerie 

Metallerie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.