Online magazines

17 juli 2020 Vakinformatie voor de metaalverwerkende industrie

VIJFASSERS STERKER DAN OOIT

De marktpositie van vijfassers is sterker dan ooit tevoren. De laatste jaren heeft de techniek forse stappen vooruit gezet richting een hoger niveau, met name wat betreft kwaliteit en proceszekerheid. Vooral bij kleinere bedrijven is vijfassig simultaan bewerken drastisch toegenomen.

Matthias Robbe

Bladmanager

De uitbraak van het coronavirus zet niet alleen de wereld in rep en roer, ook beursorganisatoren en -bezoekers zien zich genoodzaakt een aantal wijzigingen door te voeren in hun geplande evenement.
Aanvankelijk leek 5-assig verspanen vooral geschikt voor het frezen van vrij gevormde vlakken, maar toen bedrijven het 3+2 bewerken ontdekten en machinebouwers hierop inspeelden met speciale 5-vlaks machines, kwam de groei pas echt op gang. Wat zijn de voor- en nadelen van de verschillende concepten?
Vijfassers staan sterker dan ooit tevoren. De laatste jaren heeft de techniek forse stappen vooruitgezet richting een hoger niveau, met name wat betreft kwaliteit en proceszekerheid. Vooral bij kleinere bedrijven is vijfassig simultaan bewerken drastisch toegenomen.
APT International is een bedrijf dat meer dan 27 jaar ervaring heeft in de aan- en verkoop van machines. Het bedrijf kan terugvallen op een stevige technische achtergrond.
Het Belgische familiebedrijf Perdaen-D'Hooghe zette in 2017 met de investering in een 5-assig bewerkingscenter van Mazak de volgende stap in zijn ontwikkeling. Dankzij de palletwisselaar met acht stations kan er 's nachts onbemand voort geproduceerd worden.
Belconfect, producent van veiligheidskledij voor op de werkvloer, biedt voortaan ook beschermende mondmaskers conform de voorschriften en richtlijnen van het Belgisch Ministerie. Wasbaar, hygiënisch en betrouwbaar!
Het kiezen van het juiste navigatiesysteem is niet altijd even eenvoudig. Vandaag is het aanbod enorm en zijn de functies al even uitgebreid. Vaak zien we als consument de bomen door het bos niet meer.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Metallerie 

Metallerie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.