Mensen die goed bittere smaken proeven, lopen minder risico op Covid-19

Mensen die goed bittere smaken proeven, lopen minder risico op Covid-19  

Volgens Amerikaanse en Egyptische vorsers lopen mensen die goed de bittere smaak van voedingsmiddelen proeven, minder risico op een sars-CoV-2-infectie en worden ze minder vaak in het ziekenhuis opgenomen na een sars-CoV-2-infectie dan mensen die een bittere smaak minder goed proeven. Dat wijst op een betere aangeboren immuniteit tegen het sars-CoV-2.

Sorry, dit is een premium artikel

Dit artikel is exclusief beschikbaar voor abonnees. Abonneer je nu en krijg toegang tot alle artikels.

Ontdek onze abonnementsformules

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Metallerie 

Metallerie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.