FARO organiseert Europese BIMovation-roadshow op Geospatial World Conference

Twee tot en met vier april in Amsterdam

FARO, een betrouwbare bron voor 3D-meet- en beeldvormingsoplossingen voor BIM, is een corporate sponsor van het Geospatial World Forum 2019. Dat evenement vindt plaats van 2-4 april 2019 in Taets Art & Event Park in Amsterdam.
Andreas Gerster, Vice President - Global Construction BIM bij FARO Europe zal, samen met andere leidinggevenden en klanten, het publiek toespreken tijdens de BIMovation-roadshow. Dan zal FARO de meest recente nieuwe laserscantechnologie en -software voorstellen en gaat in op de voordelen die ze bieden voor de gebruikers. Het Europese BIM-evenement van dit jaar vindt plaats als pre-conference-evenement op één april 2019, op de locatie van GWF.
"We zijn erg blij om onze technologische oplossingen en geavanceerde techniek van 3D-constructieplanning hier op de GWF te demonstreren. Het is een geweldige kans om onze capaciteiten te presenteren bij het vastleggen, verwerken en toepassen van 3D-scangegevens gedurende de gehele levenscyclus van het gebouw. Het is ook een kans voor ons om de belangrijkste actoren van de georuimtelijke industrie te ontmoeten,” zegt Andreas Gerster. De BIMovation vindt plaats op 1 april van 9.30 uur tot 16.30 uur. Daar kunt u FARO's oplossingen ontdekken voor het vastleggen van de werkelijkheid waarmee u uw efficiëntie in het vastleggen en verwerken van 3D-gegevens kunt vergroten.

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

FARO

AG EINDHOVEN

high tech campus 68
5656 ag eindhoven
0031/407.981.010
0031/407.981.099
Meer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Metallerie 

Metallerie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.