Hoffmann Group wint German Design Award 2019

Garant Toolcar, magneet-meetstatief en trekzaag winnen in categorie ‘Workshop and Tools’

De Hoffmann Group heeft de German Design Award 2019 gewonnen. Het bedrijf won in de categorie 'Workshop and Tools' met zijn gereedschapswagen Garant ToolCar en het Garant magneet-meetstatief. Daarnaast kreeg de Garant trekzaag een speciale vermelding. De internationale jury werd overtuigd door een design dat zowel functioneel als esthetisch is. De German Design Award behoort, naast de Red Dot en de iF Award, wereldwijd tot de gerenommeerdste designwedstrijden.
De Garant ToolCar uit de nieuwe GridLine-serie heeft volgens de jury een modern, robuust design, dat hand in hand gaat met functionaliteit. Verschillende modules zoals een optionele stroomvoorziening, protectoren en geperforeerde wanden maken een individueel functionele indeling mogelijk. Een centraal sluitsysteem vergrendelt de lades en het zij-compartiment veilig en betrouwbaar.
De Garant magneet-meetstatief wist te overtuigen met een formeel en functioneel ontwerp. Het product voor het klemmen en positioneren van meetklokken en zwenktasters is uitgerust met een hydraulische centrale klemming en een met rubber bekleed handwiel voor gelijkmatige fixatie van alle gewrichten. Volgens de jury geven de markante vormovergangen een professionele, hoogwaardige en moderne indruk, die zeer goed tegemoet komt aan de vraag naar precisie en kwaliteit. Daarbij is het statief aangenaam lichtlopend en comfortabel in gebruik.
Als derde product won de Garant-trekzaag de German Design Award 2019. De compacte klapzaag overtuigde de jury dankzij het ergonomische 2K-handvat, dat stevig en veilig in de hand ligt en zorgt voor een optimale krachtoverbrenging. Bovendien werd het in verschillende hoeken instelbare zaagblad als 'zeer goed' aangemerkt. Het trekzaagblad met kruiselings geslepen trapeziumvertanding heeft een duurzame dunne coatinglaag, die ervoor zorgt dat wrijving en spaanaanhechting bijzonder laag zijn.

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

HOFFMANN QUALITY TOOLS

HB HENGELO

platinastraat 110
7554 hb hengelo
0031/742.558.181
0031/742.432.734
Meer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Metallerie 

Metallerie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.