RoboJob met primeur naar open house Mazak

Nieuwe versie van Turn-Assist 270

Van 27 tot en met 29 november opent Mazak Benelux de deuren van het European Parts Center in Haasrode. Net als de voorbije jaren zal ook RoboJob weer aanwezig zijn met een primeur voor het Belgische publiek, al voor de achtste keer. “Het bevestigt de goede relaties tussen Mazak en RoboJob. We doen er alles aan om onze vlotte samenwerking continu te verbeteren”, vertelt Bart Vercruysse van RoboJob. “We werken al in heel wat landen samen, en voor de Belgische Mazak-vestiging zetten we ons beste beentje voor.”
Tijdens de open house zal voor de allereerste keer een Turn-Assist 270 in de ‘Separated’ versie getoond worden. Daarbij worden de verschillende elementen van de automatisering los van elkaar opgebouwd. In tegenstelling tot de ‘Integrated’ modellen is deze automatisering niet verplaatsbaar, maar wel flexibel in de manier waarop ze kan worden opgesteld. De Turn-Assist 270 s wordt bij Mazak opgesteld aan een Mazak Integrex J 200. “Deze machine heeft een apart gereedschapsmagazijn dat wat naar voren komt,” legt Vercruysse uit. “Met een Integrated model zou de automatisering voor dat magazijn komen te staan, maar met onze nieuwe Separated versie kunnen we ervoor zorgen dat het magazijn nog perfect toegankelijk blijft.”
De opendeurdagen van Mazak vinden plaats in het EPC in Haasrode van 27 tot en met 29 november 2018, telkens van 14 tot 21u. Registreren kan via de website van RoboJob.

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Metallerie 

Metallerie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.