Mazak Open House in Leuven

Van 27 tot en met 29 november

Van 27 tot en met 29 november organiseert Mazak een Open House in Leuven. Daar kunt u live demo’s van onder andere de VARIAXIS i-300 AWC bekijken, een primeur in de Benelux. Verder ziet u ook een compact simultaan 5-assig bewerkingscentrum met Auto Work Changer en groot gereedschapsmagazijn en de belading van 32 of 40 pallets via de HSK100 houder, een ideaal concept voor “high mix, low volume“.
De INTEGREX j-200S Multi-Tasking machine is het instapmodel in het groot INTEGREX GAMMA. De machine wordt opgesteld in combinatie met de fonkelnieuwe Turn Assist 270 van Robojob. Een primeur!
De OPTIPLEX 3015 Direct Diode Laser combineert hoge prestaties met geavanceerde lasertechnologie, wat resulteert in een onovertroffen kwaliteit van het snijvlak. De DDL, de opvolger van de fiber is een eigen unieke Mazak ontwikkeling. De besturing PreviewG is overzichtelijk, efficiënt en zeer gebruiksvriendelijk. Interesse? Schrijf je nu in via de website van Mazak.

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Metallerie 

Metallerie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.