247TailorSteel start bouw nieuwe productiefaciliteit

Operationeel in zomer van 2020

Op vrijdag 29 november is in het Duitse Hilden, vlakbij Düsseldorf, de bouw begonnen van de nieuwe productiefaciliteit van 247Tailorsteel. Onder andere Carel van Sorgen, de oprichter van 247TailorSteel, CEO Paul Schippers en Birgit Alkenings, de burgemeester van Hilden, waren aanwezig.
Het nieuwe gebouw zal in de zomer van 2020 volledig operationeel zijn. Het pand zal een totale productieoppervlakte van 10.000 m² hebben en initieel beschikken over vier lasersnijmachines en vier kantbanken.
Daarmee gaan onze huidige en nieuwe klanten profiteren van nog betere service en nog snellere levering.
“Dankzij ons volledig eigen hightech machinepark en ons Sophia®-portaal kunnen klanten 24 uur per dag, 7 dagen per week online bestellingen plaatsen, ontvangen zij binnen één minuut een offerte én krijgen zij hun producten binnen 48 uur geleverd”, vertelt Schipper.
247TailorSteel beschikt sinds de oprichting in 2007 over een grote en trouwe klantenkring. De recente samenwerking met Parcom Capital vormt de basis voor verdere internationale expansie en het verwezenlijken van het doel om klanten binnen een straal van 200 kilometer te bedienen. De nieuwe productiefaciliteit in Hilden is dan ook een stap in deze richting.
Met de bouw van de fabriek worden op korte termijn 45 nieuwe werkplekken gecreëerd, op middellange termijn worden zo’n 130 werknemers verwacht.
“Met de nieuwe productiefaciliteit zal hier een toekomstgerichte industriële vestiging ontstaan. 247TailorSteel zal een toegevoegde waarde zijn voor Hilden en de regio”, aldus burgemeester Birgit Alkenings.

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Metallerie 

Metallerie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.