Gerald Schulz is nieuwe verkoopsdirecteur Fagor Arrasate

Fagor Arrasate wil positie in de hot stamping industrie versterken

Het Spaanse Fagor Arrasate heeft een nieuwe stap gezet in haar strategie om zich te positioneren als leider in de hot stamping industrie door Gerald Schulz in dienst te nemen als de nieuwe wereldwijde verkoopdirecteur voor persharding. Schulz, de voormalige Sales Director en vertegenwoordiger van AP&T in China, de wereldleider in hot stamping, zal zijn ervaring en marktkennis toevoegen aan de technologische expertise van Fagor Arrasate. In de afgelopen 5 jaar heeft Fagor Arrasate belangrijke technologische ontwikkelingen doorgevoerd.
Het bedrijf heeft een aantal grote projecten afgerond met een levertijd van minder dan een jaar.
"Ik zit al 29 jaar in de automobielindustrie en ben betrokken bij de installatie van vele pershardingslijnen en de wereldwijde activiteiten van de industrie in de afgelopen 16 jaar. Het gaat niet alleen om de pers; je moet het hele proces zien om de kennis en ervaring van de productie te hebben om de klant een winstgevende en nauwkeurige pershardingslijn aan te bieden”, aldus Schulz.
Bij Fagor Arrasate hebben we de ervaring en kennis om succesvol te zijn met onze klanten. Daarnaast biedt onze Mondragon Group haar klanten een stabiele, crisisbestendige onderneming met meer dan 74.000 medewerkers en een wereldwijde omzet van 11,3 miljard euro", aldus Schulz.
"Dankzij Schulz' verkoopervaring en marktkennis kunnen we nu ons technologisch potentieel ten volle benutten. Met het technische element onder de knie is nu het perfecte moment om onze positie in de sector van de persharders te versterken", aldus Aitor Ormaetxea, directeur hot stamping bij Fagor Arrasate.
De markt voor hot stamping is een groeiende markt, omdat de autofabrikanten hun platforms moeten aanpassen aan de nieuwe eisen van de markt. Met name de noodzaak om het chassis van voertuigen te verlichten als gevolg van het gebruik van alternatieve energieën en de wettelijke voorschriften inzake emissies, maakt deze technologie de snelst groeiende in de perssector.

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Metallerie 

Metallerie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.