Prima Power presenteert innovatieve oplossingen op de Blechexpo 2019

Onder andere nieuwe buigoplossing eP Genius 1030 te bezichtigen

Prima Power zal op Blechexpo, van 5 tot 8 november in Suttgart, de nieuwe buigoplossing eP Genius 1030 presenteren. Die bestaat uit de integratie van een servo-elektrische kantbank eP-1030 met een automatisch gereedschapswisselmagazijn. De hoog dynamische, nauwkeurige en betrouwbare servo-elektrische technologie, levert constante prestaties doorheen de tijd, dankzij de afwezigheid van hydraulische olie. Dit wordt gecombineerd met de voordelen van een snel en dynamisch automatisch gereedschap wissel systeem.
Het resultaat is een veelzijdiger, sneller en betrouwbaarder buigsysteem, waardoor de handmatige instelling van de machine vervalt en de operator zich kan toeleggen op de voorbereiding en het buigen.
Prima Power zal in Stuttgart ook de Laser Genius 1530 fiber laser machine met 10 kW laser tonen, met een boortijd kleiner dan 1 seconde, en nieuwe nozzles die een lager gasverbruik mogelijk maken. Deze voordelen dragen bij aan een zeer productieve en nauwkeurige machine met lineaire motoren, wagen uit koolstofvezel en intelligente proces sensoren. De Laser Genius met 10 kW fiber bron is de ideale oplossing voor alle industriële sectoren: van toelevering, net zoals landbouw & bouw machines, tot industriële voertuigen. De machine wordt opgesteld samen met het Prima Power flexibele magazijn Combo Tower Laser.
Ook de Combi Genius 1530 zal er te zien zijn. Deze vermijdt het gebruik van wanden rond de machine. Dat resulteert in een grotere toegankelijkheid en zichtbaarheid. De machine is beschikbaar in twee prestatiecategorieën. Pure, voor een efficiënte productie met een lager investeringsniveau en Dynamic, voor maximale productiviteit en efficiëntie. De revolver van de Combi Genius kan worden aangepast en geoptimaliseerd voor elke behoefte. Er is plaats voor een recordaantal van 384 gereedschappen. De Combi Genius beschikt over de Intelligent Ram die de wisseltijd verkort en het aantal indexgereedschappen verhoogt. Prima Power vindt u terug in hal 3 op stand 3504.

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Metallerie 

Metallerie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.