FARO organiseert New Technology Day

16 oktober 2019

FARO, leverancier van oplossingen voor 3D-meettechniek, organiseert op woensdag 16 oktober in Boortmeerbeek een New Technology Day om klanten te informeren over haar nieuwste, innovatieve Factory Metrology oplossingen. Doe mee met de Expert Teams om te leren hoe kwaliteitsborging, productie en productieprocessen kunnen worden geoptimaliseerd met behulp van de modernste 3D-meet- en laserprojectietechnologie!
De FARO New Technology Day biedt inzicht in de toegevoegde waarde die nieuwe FARO oplossingen kunnen bieden binnen industriële productieprocessen. Tijdens de New Technology Day heeft u de mogelijkheid om de nieuwste FARO technologieën te ontdekken, te vergelijken en te testen! En als u uw eigen onderdelen en bijbehorende CAD-bestanden meeneemt, zullen onze experts ze voor u meten en analyseren. Een directere feedback kunt u niet krijgen.

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Metallerie 

Metallerie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.