EN 1090 conformiteitsverklaring voor Galvacoat Steelcoat en Metalix te Lummen

“Uitstekende manier om het kwaliteitssysteem permanent te bewaken”

VOM-leden Galvacoat Steelcoat en Metalix uit Lummen hebben de conformiteitsverklaring EN 1090 in combinatie met het Qualisteelcoat-label behaald. Beide bedrijven waren reeds in het bezit van het kwaliteitslabel Qualisteelcoat voor de hoogste corrosieklassen C5, meer bepaald de coatingsystemen: thermisch verzinkt materiaal gevolgd door een poedercoating en metallisatie gevolgd door 3 lagen natlak. In september 2019 hebben de bedrijven ook de conformiteitsverklaring EN 1090 op zak. Beide labels maken het bedrijf sterk in het aanleveren van kwalitatief lakwerk in een gecontroleerd proces.
Op dinsdag 4 september overhandigde Veerle Fincken, manager van VOM vzw, het attest aan zaakvoerder Tineke Kempeneers, r en Patrick Luijs, verantwoordelijke kwaliteitscontrole. Het bedrijf is trots deze stap te hebben gezet. Staalconstructeurs vragen immers meer en meer naar deze conformiteitsverklaring. Ook het in bezit zijn van het Qualisteel-label zorgt ervoor dat opdrachtgevers en constructiebedrijven sneller de weg vinden naar Galvacoat Steelcoat en Metalix in Lummen.
“Qualisteelcoat is een uitstekende manier om het kwaliteitssysteem permanent te bewaken en om de productie op een hoger kwaliteitsniveau te brengen én te houden. De keuring door een extern onafhankelijk inspectiebureau pleit alleen maar in ons voordeel. Bij onze klanten en prospects schept dit vertrouwen”, bevestigt Patrick Luijs.

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Metallerie 

Metallerie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.