Prima Power introduceert Fastsuite in gamma softwareproducten

Voor de offline programmering van 3D-lasermachines

Prima Power breidt haar aanbod softwareproducten uit met de introductie van de nieuwe Fastsuite Prima Power Edition, een product ontwikkeld door CENIT voor Prima Power. De overeenkomst met CENIT AG voorziet dat de nieuwe 3D-laser CAM zal worden gewijd aan 3D Prima Power-lasermachines en wereldwijd zal worden gedistribueerd door het Italiaanse bedrijf.
"Met dit nieuwe product kunnen onze machines hun volle kracht tonen. Het stelt onze klanten in staat om hun productieprocessen zo snel en efficiënt mogelijk in te richten, omdat de software is afgestemd op hun behoeften. Beide samen bieden onze klanten echte concurrentievoordelen in hun dagelijkse uitdagingen", legt Marco Pivanti, Prima Power 3D Laser Product Manager, uit
Fastsuite Prima Power Edition beheert het hele offline programmeerproces, van het importeren van CAD-gegevens tot het optimaliseren van het NC-programma. De belangrijkste sterke punten zijn de moderne en gebruiksvriendelijke interface, de integratie van Prima Powers krachtige en nauwkeurige cyclustijd simulator, en de grotere eenvoud van configuratie en beheer van licenties, met een zeker budgetvriendelijke kostprijs.

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Metallerie 

Metallerie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.