Ivo Kolman is nieuwe Managing Director Trimergo en Ridder Data Systems

“Kennis en ervaring gebruiken om producten en diensten verder te verbeteren”

Ivo Kolman is sinds 1 september 2019 de nieuwe Managing Director bij ERP-leveranciers Trimergo (Apeldoorn) en Ridder Data Systems (Harderwijk). Kolman volgt daarmee voormalig Managing Director Gino Keijzer op, die op zijn beurt volledige focus zal leggen op het dagelijks aansturen van de Trivest Software Group. Kolman heeft ruime ervaring in de Nederlandse maakindustrie.
Zo bekleedde hij de afgelopen drie jaren de positie van Managing Director bij Spierings Mobile Cranes en werkte hij daarvoor in eenzelfde positie bij Groeneveld Groep. De benoeming van Kolman is het gevolg van de huidige groei en de behoefte aan focus binnen de maakindustrie die zowel Trimergo als Ridder Data Systems zich hebben opgelegd.
Gino Keijzer geeft aan blij te zijn met de aanstelling van Kolman. “Met het aanstellen van Ivo zijn we in staat om onze leidende positie als ERP-software leverancier voor de maakindustrie verder uit te bouwen. We zijn dan ook erg verheugd dat we in de persoon van Ivo een goede kandidaat hebben gevonden die deze taak op zich wil nemen.”
Beide partijen kwamen snel overeen wat betreft de nieuwe samenwerking. Kolman: “Vanuit mijn Spieringstijd ken ik Ridder Data Systems al een lange tijd en die samenwerking heb ik altijd als wederzijds zeer constructief ervaren”. In zijn nieuwe rol zal Kolman kunnen leunen op jarenlange ervaring in de markt. “Ik zie het als grote toegevoegde waarde om met de ervaring vanuit de industrie naar binnen te kunnen kijken. Op deze manier kunnen we kennis en ervaring vanuit diverse achtergronden combineren om onze producten en diensten verder te verbeteren. Ik kijk uit naar de samenwerking met alle collega’s, klanten en partners waarvan ik er natuurlijk al een groot deel ken”, besluit hij.

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Metallerie 

Metallerie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.