Battery Supplies viert twintigste verjaardag met Open Bedrijvendag

Bezoek het bedrijf op 6 oktober 2019

Batterijspecialist Battery Supplies mag dit jaar twintig kaarsjes uitblazen. De VOKA Open Bedrijvendag op 6 oktober 2019 is voor de verdeler van batterijen, laders en accessoires het uitgelezen moment om het grote publiek te laten kennismaken met het bedrijf.
Sinds 1999 is Battery Supplies dé onestopshop voor alle mogelijke batterijbehoeften. Het gamma omvat o.a. startbatterijen voor de auto of mobilhome, batterijen voor elektrisch handgereedschap, e-bikes etc. Ook voor alle laders en accessoires kan je bij de specialisten van Battery Supplies terecht. De afgelopen 20 jaar groeide het uit tot een 90-koppig team dat samen zorgt voor een omzet van 39 miljoen euro. Het bloeiende bedrijf levert batterijen in alle uithoeken van de wereld.
Battery Street, het winkelconcept van Battery Supplies, richt zich op de particulier, kmo en professional. Momenteel zijn er 7 volledige winkels in België en Nederland en al veertien shopinshopconcepten. Men kan er terecht voor de aankoop van batterijen, laders en accessoires, voor professioneel advies én voor het onderhoud en herstel van de batterijen.
Onderhoud en herstel behoren eveneens tot de mogelijkheden van Battery Supplies. Daarom zijn er ook technici op de baan. Die zorgen bij de klant voor het nodige onderhoud of de nodige herstellingen.
Ook thuisbatterijen voor zonne-energie zijn in volle opmars. Dankzij deze batterij kan men de energie van zonnepanelen of windmolens stockeren en later gebruiken indien nodig. Op die manier wordt er minder energie naar het net gestuurd en spaart men geld uit. De opslag is vooral interessant voor huizen met veel zonnepanelen en voor wie een klein verbruik heeft. Verder focust Battery Supplies op de ecologie met de herstelservice ‘Battery Fix’ en kun je er ook terecht voor de recyclage van oude batterijen.
Wie zich wil laten onderdompelen in de wereld van de batterij, is van harte welkom op zondag 6 oktober van 10 tot 17 uur in de vestiging te Deerlijk, Nijverheidslaan 50/56.

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Metallerie 

Metallerie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.