MMC Hitachi Tool opent nieuwe vestiging in Nederland

Centrale locatie voor de Benelux-landen

MMC Hitachi Tool, de Japanse fabrikant van frees- en boorgereedschap, opent een nieuwe vestiging in de Benelux. De locatie van Moldino Benelux is gelegen in Valkenswaard in het hart van de Nederlandse industriële regio van Noord-Brabant. Van daaruit zijn klanten in België en Luxemburg ook snel bereikbaar.
"Vanwege het hoge niveau van technologische knowhow in de Benelux, zien we een groot potentieel in het ondersteunen van onze klanten met betrekking tot Industrie 4.0 en het standaardiseren van hun productie op hoog technisch niveau met onze hoogwaardige tools en het Production50-procesoptimalisatie concept", vertelt Haico Kaspers, Business Developer.
“In nauwe samenwerking met het Europese hoofdkantoor van Moldino in Hilden, Duitsland, zullen we onze technische ondersteuning en diensten aan onze eindklanten in Nederland, België en Luxemburg vanuit Valkenswaard optimaliseren.”
Een belangrijk doel van de Japanse gereedschapsmaker is de merknaam 'Moldino' bekendheid te geven in de Benelux. Daarom zijn alle activiteiten van MMC Hitachi Tool sinds het voorjaar van 2017 gecombineerd in één merk: Moldino, de verkorte vorm voor 'Mold + Die+ Innovation', onderstreept de marktgerichtheid bij het maken van gereedschappen en matrijzen.
De focus van Moldino Benelux ligt op het procesoptimalisatieconcept Production50 te introduceren in de Benelux-markt. Daarnaast zijn in de Benelux verschillende andere activiteiten gepland, zoals lidmaatschap van het Dutchform, Microcentrum, High Tech Platform of deelname aan relevante beurzen zoals TechniShow of de Kunststoffenbeurs.
"Met onze productportfolio, die gericht is op de gereedschapsmakers en matrijzenbouw, werken we aan groeiend bewustzijn in Nederland, België en Luxemburg als fabrikant van hightech precisie tool", legt Haico Kaspers uit. "Daarnaast zullen we vanuit Valkenswaard ook sectoren in de verspanende industrie aanpakken waar we onze klanten een economisch voordeel kunnen bieden met onze tools."

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Metallerie 

Metallerie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.