GF opent innovatie- en productiecentrum voor werktuigmachines in Biel

Investering van 100 miljoen Zwitserse frank loont

GF Machining Solutions, een afdeling van Georg Fischer (GF), heeft na een bouwperiode van twee jaar haar nieuwe innovatie- en productiecentrum in het Zwitserse Biel geopend. GF investeerde ca. 100 miljoen CHF in het nieuwe gebouw, dat plaats biedt aan ongeveer 450 werkplekken. Politici en GF-klanten woonden de openingsceremonie bij.
"Voor onze bedrijfslocatie en de lokale industrie is de sterk uitgebreide aanwezigheid van GF een zeer positief signaal", aldus Christoph Ammann, voorzitter van de Kantonale Regering in zijn toespraak. Het nieuwe gebouw is "een belangrijke mijlpaal voor het kanton, de regio en de stad Biel".
Andreas Müller, CEO van GF, benadrukte dit: "We zijn toegewijd aan onze wortels en onze traditie als leider op het gebied van technologie en innovatie. Zwitsers gemaakt is meer dan de bevestiging van een bepaalde oorsprong. Tegenwoordig is het een wereldwijd merk dat staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid."
"Vanuit deze nieuwe locatie zullen we in staat zijn om onze positie als wereldspeler te versterken en tegelijkertijd te vertrouwen op onze Zwitserse wortels", vertelde Pascal Boillat, President GF Machining Solutions.
In Biel zullen de drie voormalige vestigingen van GF Machining Solutions in Nidau, Ipsach en Luterbach worden verenigd onder één dak. Op een totale oppervlakte van 44.000 m2 brengt GF Machining Solutions de volledige productie van Zwitserse freesmachines en lasers samen. Het nieuwe gebouw, dat tevens het hoofdkantoor van de divisie is, biedt meer dan 13.000 m2 ruimte voor productie en assemblage. Er is ook plaats voor een onderzoeks- en ontwikkelingscentrum en een modern applicatiecentrum. Hierdoor kunnen klanten het brede portfolio van de divisie zelf ervaren en ter plaatse verschillende opleidingen volgen.

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Metallerie 

Metallerie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.