Schrijf u in voor een gratis Loctite-webinar

LOCTITE HY 4090, de onmisbare tool voor de verlijming van metalen

Voor de verlijming van metalen moeten we rekening houden met de impact van een aantal omgevingsfactoren. Er bestaan immers verschillende oplossingen en de juiste productkeuze zal afhangen van enkele vereiste voorwaarden. Heel wat metalen assemblages moeten buiten verlijmd worden of moeten achteraf buiten gebruikt worden, denken we bijv. aan fietsen of zonnepanelen.
De epoxylijmen zorgen voor een sterke verlijming bij metalen en kunststoffen en ontwikkelen een zeer sterke en duurzame weerstand tegen schokken. De hybride tweecomponentlijmen combineren kracht en snelheid en zijn haast onbeperkt inzetbaar. Met LOCTITE HY 4090 kunnen metalen verlijmd worden zodat ze bestand zijn tegen chemicaliën en tegen temperaturen tot 150 °C, terwijl ze slechts 3 tot 6 minuten nodig hebben om uit te harden. Een mooi compromis dus tussen snelheid en kracht.
Wilt u meer weten? Schrijf u dan hier in voor de gratis Loctite-webinar over verlijmen van metalen (NL).

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Metallerie 

Metallerie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.