Clusta organiseert basisopleiding “Wegwijs in rvs”

Donderdag 26 september 2019

Roestvast staal (rvs), ook wel inox genoemd, is niet meer weg te denken uit onze samenleving. Vooral in farmaceutische, chemische en voedingsindustrie wordt dit veredeld metaal vaak gebruikt.
Rvs is een combinatie van hoofdzakelijk ijzer, chroom en koolstof. Daarbij is minimaal 10,5% chroom nodig om het staal zijn roestvaste eigenschappen te geven. Het chroom zorgt immers voor de vorming van een dun maar hard laagje chroomdioxide op het oppervlak van het metaal. Rvs is corrosiebestendig, zeer sterk en in gepolijste vorm verkrijgt het een exclusieve uitstraling. Omdat rvs een steeds belangrijkere rol speelt in onze maatschappij heeft Clusta beslist om op donderdag 26 september een basisopleiding over rvs te organiseren, in samenwerking met Inkonox. In de opleiding leer je de basisbegrippen m.b.t. rvs, alsook de belangrijkste factoren om de oppervlakte te beschermen. Deze opleiding is voor iedereen die zijn/haar kennis over rvs wil verbreden of opfrissen.

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Metallerie 

Metallerie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.