247TailorSteel breidt uit in Duitsland

Bouw nieuwe vestiging begint in najaar 2019

“Deze stap draagt bij aan onze groeiambitie, versterkt onze positie in de markt en brengt meer mogelijkheden voor onze Duitse klanten”, zegt Paul Schipper, CEO van het bedrijf. Enkele maanden geleden verkocht Carel van Sorgen, de oprichter van 247TailorSteel, 60% van zijn aandelen aan de investeringsmaatschappij Parcom Capital. Hiermee kunnen de activiteiten in Europa verder uitgebreid worden. Nu heeft het bedrijf de opening van een nieuwe productiefaciliteit aangekondigd in Hilden, in Noordwest-Duitsland.
“We willen de toonaangevende fabrikant van op maat gesneden metalen platen, buizen en kantdelen worden. Ons doel is om klanten 24 uur per dag, 7 dagen per week de mogelijkheid te geven om op maat gesneden metalen platen, buizen en kantdelen online te bestellen. We zijn al marktleider in Nederland en zetten nu een volgende stap om onze positie op de Duitse markt te versterken", aldus Schipper.
De bouw van de Hilden-faciliteit zal in het najaar van 2019 van start gaan. In de zomer van 2020 zal de vestiging volledig in gebruik zijn. De fabriek beslaat 10.000 m2 en er zullen in eerste instantie 45 medewerkers in dienst zijn. 247TailorSteel gebruikt een volledig eigen machinepark. Aanvankelijk zal Hilden van start gaan met 4 lasersnijmachines en 4 kantbanken. 247TailorSteel wordt bij de keuze voor de vestigingsplaats ondersteund door de Deutsch-Niederländische Handelskammer (DNHK) en NRW.INVEST.
De ambitie achter deze uitbreiding is het marktaandeel en de productiecapaciteit bij Duitse klanten te verhogen. “Dankzij de opening van deze nieuwe locatie kunnen wij onze klanten beter van dienst zijn en onze innovatieve producten van hoge kwaliteit nog sneller leveren,” vertelt Sales Director Florian Matt. “Dankzij ons Sophia® portaal kunnen klanten 24 uur per dag, 7 dagen per week online hun bestellingen plaatsen, in één minuut een offerte ontvangen en hun product binnen 48 uur geleverd krijgen.”

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Metallerie 

Metallerie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.