UITBREIDING VAN RUIMTE MAAKT EFFICIENTERE OPDELING VAN ATELIER MOGELIJK

Inkonox investeert in innovatie en legt de lat hoog genoeg

Inkonox investeerde vorig jaar maar liefst 1,5 miljoen in zijn machinepark en infrastructuur, met als exponent een belangrijke uitbreiding van de fabrieksvloer. Hiermee trok het bedrijf uit Nazareth consequent de lijn van bijna twintig jaar groei en vernieuwing door, tot op vandaag duidelijk dé sleutel tot succes en continuïteit. Een tendens die er enkel kwam door professionele nuchterheid en een uitgesproken horizontale hiërarchie.


ONDERBOUWD GROEIEN

Als toeleveringsbedrijf in metaalconstructies profileert Inkonox zich boven het doorsneelasatelier. De autonomie waarmee de vakmensen er diverse projecten en constructies afwerken, bewijst hun meesterschap in lastechniek en metaalbewerking. “

Ze worden echt zeldzaam, dit type witte raven waarop wij het bedrijf al die jaren hebben mogen uitbouwen", verklapt Koen Dhont ons. “Onze groei hangt er in hoge mate van af; we zijn om die reden op haast permanente basis op zoek naar goede vaklui met dat unieke kmo-engagement."
De bedrijfsleider van Inkonox is een nuchtere man die graag met beide voeten in de realiteit staat, en in zijn geval is dat een fabrieksvloer die vorige zomer meer dan verdubbelde in oppervlakte.

Koen: "Die uitbreiding zat er eigenlijk al een poosje aan te komen, omdat we door de omvang van sommige projecten ergonomisch regelmatig tegen onze limieten aanliepen. Vooral voor onze lassers leidde dit meer en meer tot precaire situaties, we hadden écht plaats te kort." De bijkomende 2.000 vierkante meter aan nuttige ruimte legt Inkonox alvast geen windeieren; naast de realisatie van grotere constructies, maakte die ook een efficiëntere opdeling van het atelier mogelijk. Koen: “Alle werken in zacht staal worden volledig afgescheiden van onze hoofdactiviteit in inox uitgevoerd, een absolute must, gezien de niches die wij beleveren."

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Metallerie 

Metallerie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.