Turbine Machining Days 2020

TURBINE MACHINING DAYS 2020

Bespaar tijd, verhoog uw prestaties en verbeter uw procesbetrouwbaarheid:

Samen met onze partners nodigen wij u graag uit voor de Turbine Machining Days 2020 in Krefeld.
Wilt u uw bestaande processen optimaliseren en zich met innovaties onderscheiden van de concurrentie? Dan biedt dit evenement u de kans om een tijdsbesparing tot 90% te realiseren in de afwerking met optimale oppervlaktekwaliteit. Spannende presentaties en live demonstraties op verschillende Okuma machines, zullen u de interactie van verschillende componenten laten zien en hoe dit uw productie optimaliseert en verbetert.
We geven u informatie over Okuma CNC-bewerkingscentra in combinatie met gereedschappen van EMUGE Franken GmbH en CAD/CAM-software van OPEN MIND.
Deze combinatie van kwaliteitsvolle machines, samen met een zeer effectieve opstelling van gereedschapshouders en gereedschappen, gecombineerd met de nieuwste freesstrategieën zal MOGELIJKHEDEN creëren voor optimalisatie, meer productiviteit en hogere rendementen. Leer meer over verborgen mogelijkheden in de productie en bezoek ons evenement!

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Metallerie 

Metallerie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.