Business Software voor de maakindustrie

Het event richt zich op de maak- en assemblage-industrie in Nederland en België

Het Business Software Event voor de klantorder- en voorraadgestuurde industrie heeft dit jaar als thema ‘Business Software voor de maakindustrie – uw bedrijfsproces stap voor stap efficiënter ingericht’. Centraal staat de noodzaak van ketenintegratie en procesverbetering met behulp van ICT. Van bedrijven uit de industrie wordt steeds meer geëist: meerwaarde bieden door complexere producten te leveren, met steeds meer partijen samenwerken, doorlooptijden verkorten, voorraden verminderen,... Bedrijven kunnen daarom niet zonder goede businesssoftware die meerdere schakels bestrijkt in een keten, zowel intern als extern.
Het Business Software Event 2017 richt zich op de maak- en assemblage-industrie in Nederland en België. Het event bestrijkt een breed scala aan bedrijfsprocessen en de bijbehorende software: van CAD, CAM, PDM en PLM tot en met ERP, MES, WMS en CRM, inclusief overkoepelende processen als integratie, kwaliteitsmanagement en business intelligence.
Nieuw is dit jaar het VIP-arrangement, een volledig verzorgde avond waar exposanten en hun genodigden kunnen netwerken en ervaringen delen.
Het event vindt plaats op 28 september van 10 u. tot 17.30 u.. Dit jaar op een nieuwe locatie: de Midden Nederland Hallen in Barneveld. Voor meer informatie bekijk www.business-software-event.nl

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Metallerie 

Metallerie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.