Zeven gouden regels voor een succesvolle digitale cultuur in uw bedrijf

Download de whitepaper 'Digitaal is een mindset'

‘Digitaal is een mindset’. In die studie brengt Agoria de digitale maturiteit van de Belgische industriële kmo’s in kaart. Aan de hand van telefonische diepte-interviews bevroeg de organisatie 400 bedrijven over drie domeinen: de digitalisering van bedrijfsprocessen, de digitale innovatie en de digitale bedrijfscultuur. 
Naast de resultaten van het onderzoek, stelt ze in haar whitepaper ook zeven gouden regels voor om met succes een digitale cultuur te installeren in uw bedrijf. 

Het onderzoek werd uitgevoerd in samenwerking met onderzoeksbureau Kantar bij industriële kmo’s met 10 tot 250 werknemers uit de sectoren ‘industrie’, ‘voeding’, ‘chemie’, ‘textiel en meubelen’ en ‘industriële diensten’ (zoals groothandel in machines en ingenieursbureaus.

De telefonische bevraging gebeurde in juli en augustus 2019 bij C-levelprofielen uit bedrijven actief in diensten (22%), goederen (54%) of beide (24%).

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Metallerie 

Metallerie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.