Online magazines

22 april 2024 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
HET VLOEIBAAR GEREEDSCHAP

Jarenlang waren koelsmeermiddelen iets dat amper aandacht kreeg in de metaalbewerking. Dat is sinds enkele jaren totaal anders. Niet alleen in de precisie-industrie staat het thema hoog op de agenda, eigenlijk is dat bij elk bedrijf dat de CNC-machines automatiseert.
Matthias Robbe

Bladmanager

Geweldig nieuws: Welding Week – Subcontracting (onderdeel van Advanced Manufacturing) staat na bijna 5 jaar opnieuw voor de deur. Op 14,15 en 16 mei 2024 komt de metaalsector uit de Benelux samen in Antwerp Expo.
Vroeger kregen koelsmeermiddelen weinig aandacht in de metaalbewerking, maar dat is nu veranderd. Het is nu een belangrijk onderwerp in de industrie, vooral voor bedrijven die CNC-machines automatiseren omdat de vloeistoffen essentieel zijn als gereedschap.
Veel bedrijven sluiten vanwege gebrek aan opvolging. In zulke gevallen biedt Surplex.com een platform om de inventaris te verkopen.
 
 

Het innovatieve handbediende laserlastoestel Fanuci Ultron 2000 W is een gamechanger voor slimme bedrijven.

 

 

Groots in productiviteit. Volledig opnieuw ontworpen. Met verbeterde laadruimte, beveiliging en gloednieuwe connectiviteit. De gloednieuwe Transit Courier is er. Configureer of test de uwe!

 

Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Metallerie 

Metallerie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.