RoboJob eindigt 2019 met Fanuc Grand Award

“Verdienste van een hard werkende ploeg”

Robotspecialist RoboJob heeft in 2019 op de Award Cerenomie van Fanuc de Fanuc Grand Award ontvangen. Een bedrijf kan de FANUC Grand Award slechts één keer ontvangen, en krijgt daarmee de hoogst mogelijke erkenning van FANUC. Met deze Awards wil FANUC vooruitstrevende bedrijven in de kijker zetten, die op wereldvlak uitzonderlijke volumes hebben afgenomen bij Fanuc, en daarbij ook uitblinken in innovatie.
Twee jaar eerder won RoboJob ook al de Application Award.
Managing Director van FANUC Benelux Paul Ribus: “Deze prijs erkent uitzonderlijke prestaties over de volledige lijn: het traject dat RoboJob heeft afgelegd, de groeicurve in het aantal robots die ze jaarlijks bij ons afnemen, het innovatieve aspect en natuurlijk ook de relatie die we over al die jaren heen hebben kunnen uitbouwen. De Grand Award kan je maar één keer ontvangen, en daarom moet het volledige plaatje ook helemaal kloppen. Ik ben enorm fier dat het een bedrijf uit de Benelux is die deze prijs mag ontvangen, nadat eerdere winnaars uit de Verenigde Staten en China komen.”
“Dit is werkelijk ongelooflijk! Als ik zie welke bedrijven deze Award eerder al mochten ontvangen, ben ik enorm fier dat RoboJob zich bij deze selecte groep mag aansluiten”, aldus Helmut De Roovere, CEO van RoboJob. Dit is de verdienste van een hard werkende ploeg die bestaat uit jonge talenten en ervaren gidsen. Deze Award is dan ook de erkenning voor hun talent en harde werk. Fantastisch dat we het jaar op deze manier mogen afsluiten.”

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

ROBOJOB

HEIST-OP-DEN-BERG

industriepark b 12
2220 heist-op-den-berg
015/25.72.74
015/25.72.80
Meer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Metallerie 

Metallerie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.