Succesvolle Duitse bijdrage op Metalex 2019

Grote interesse naar Duitse knowhow

De Duitse bijdrage aan Metalex 2019, de internationale beurs voor gereedschapsmachines en metaalbewerking in Bangkok, was een groot succes. 48 toonaangevende Duitse bedrijven uit de metaal- en machinebewerkingsindustrie presenteerden van 20 tot 23 november 2019 hun producten en diensten als partnerland van de beurs. Op een tentoonstellingsoppervlak van 1.250 vierkante meter illustreerde een groot aantal machines en exposities het motto van de vakbeurs, namelijk ‘Duitse High Tech in de metaalbewerking’.
"Metalex is een gevestigde waarde. De delegatie van het partnerland en de industriebeurs boden de bedrijven een uitstekende gelegenheid om hun producten in de ASEAN-regio te presenteren. Het is goed dat Duitsland dit jaar met 48 bedrijven vertegenwoordigd was, 30 meer dan de bijdrage van vorig jaar", vertelt exposantenvoorzitter Peter Weber.
"Het was de juiste beslissing om ons bedrijf te presenteren als onderdeel van de Duitse delegatie. We hebben ons doel bereikt om een lokale dealer te vinden. De Duitse aanwezigheid op de beurs is een belangrijk signaal omdat Metalex een externe impact heeft op Zuidoost-Azië", aldus Gerald Mies van FFG Europe & Americas.
Met 100.475 bezoekers en 970 exposanten zette Metalex zijn succes van de afgelopen jaren voort. Duitsland was het eerste partnerland. Thomas Bareiss, Duits staatssecretaris van Economische Zaken en Energie, begeleidde de Duitse delegatie: "Het is een grote eer voor Duitsland om het eerste partnerland van Metalex te zijn. Dit bewijst de banden en goede betrekkingen tussen Duitsland en Thailand. Het verheugt mij dat de Duitse machinefabrikanten hun expertise en producten op een dergelijke veelbelovende markt kunnen presenteren tijdens de beurs."
Bezoekers kregen tijdens de beurs inzicht in de Duitse cutting-edge technologie. Duitse fabrikanten lieten zien hoe eenvoudig en eenvoudig het gebruik van umati is. Drie machines van DMG Mori, Heller en Trumpf werden aangesloten en gaven met succes een live demonstratie.

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Metallerie 

Metallerie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.