Cutting World and German Cutting Congres

Bystronic, Mecanumeric en Sato bevestigen deelname

Plasma- of lasersnijden? Wat is de status van Cutting 4.0 en hoe zit het met het snijden van oxyacetyleen? Antwoorden hierop zullen worden gegeven op het Duitse Cutting Congress, dat parallel naast Cutting World zal plaatsvinden. Van 28 tot 30 april 2020 wordt de Messe Essen zo de ontmoetingsplaats van de snijsector.
Heel wat lezingen staan al vast. Zo zal Volker Krink, Development Manager bij Kjellberg Finsterwalde, onder andere de sterke en zwakke punten van zowel laser- als plasmasnijden vergelijken. Ook Kurt Nachbargauer van IHT Automation zal aantonen hoe de perceptie van het snijproces van oxyacetyleen positief kan worden veranderd en hoe de kennis over dit oudste van de vier snijprocedures behouden kan blijven.. Andere onderwerpen zijn onder andere Industrie 4.0, lasersnijden, laserdraaien, waterstraal-suspensiesnijden, ontbramen, etc… Bezoekers van Cutting World kunnen zonder extra kosten deelnemen aan het Duitse Cutting Congress met hun beursbewijzen.
Verschillende bedrijven hebben zich al voor de beurs geregistreerd om hun innovaties aan de bezoekers te presenteren. Zo doet ook Bystronic mee, met hun hoogwaardige plaatbewerkingsmachines en uitgebreide oplossingen.
Voor het eerst zal Sato GmbH aanwezig zijn op Cutting World. Philipp Gingter, Managing Director: “Op het gebied van machinegrootte, plaatdikte en betrouwbaarheid kennen we nauwelijks grenzen. Wij zien Cutting World 2020 als een optimaal forum om de bezoekers te overtuigen van onze jarenlange innovatieve kracht op het gebied van snijden, automatisering en het verzamelen van bedrijfsgegevens".
Mecanumeric zal de eerste Franse exposant zijn. Ricki Rohr, algemeen directeur van Mecanumeric Deutschland: "De Mecanumeric Group staat garant voor technologie, gekoppeld aan de nabijheid en betrouwbaarheid van de service. Op Cutting World 2020 maken we bezoekers vertrouwd met onze verschillende technologieën en leggen we graag de voor- en nadelen van verschillende snijtechnologieën uit.”

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

MESSE ESSEN

ESSEN

norbertstrasse
45131 essen
0049/201.724.40
0049/201.724.448
Meer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Metallerie 

Metallerie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.