Nieuw technologiecentrum in Duitsland voor RoboJob

Officiële opening in januari 2020

RoboJob opent in januari 2020 officieel de deuren van haar nieuwe technologiecentrum in het Duitse Lehrensteinsfeld.
“Sinds 2013 zijn we in Duitsland actief,” vertelt Jelle De Roovere, zaakvoerder van RoboJob Deutschland GmbH. “Doorheen de jaren hebben wij hier veel en goede relaties en een fantastisch klantenbestand opgebouwd. Dit is veruit onze grootste markt, met meer dan 300 installaties verspreid over het ganse land. Wij willen onze klanten de best mogelijke service bieden. De logische volgende stap was een Duits sales en service center. Met de opening van ons technologiecentrum is het de bedoeling om de volledige ondersteuning van onze klanten in Duitsland van hieruit te doen. Er zullen dan ook nog verschillende Duitse collega’s bijkomen.”
Het technologiecentrum is sinds november maand actief en biedt behalve 220 m² bureauruimte ook vergaderzalen, een Spare Part Center en een showroom van 650 m². “Alles wat nodig is om onze klanten en partners hier te ontvangen,” aldus De Roovere. “We beschikken over een mooie showroom waar we niet enkel demo’s kunnen organiseren, maar ook events en workshops voor en met onze klanten en partners in Duitsland.” Het eerste event staat al gepland voor januari, wanneer RoboJob het gebouw officieel zal inhuldigen.
Het nieuwe Technologiecentrum ligt niet ver van Heilbronn en Stuttgart. “Dit is één van de belangrijkste regio’s in de Duitse maakindustrie. Heilbronn is niet alleen de snelst groeiende regio in Duitsland, het biedt ook perfecte verbindingswegen naar alle windrichtingen. We zijn enorm fier met deze belangrijke stap in onze verdere internationale uitbreiding,” besluit De Roovere.

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

ROBOJOB

HEIST-OP-DEN-BERG

industriepark b 12
2220 heist-op-den-berg
015/25.72.74
015/25.72.80
Meer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Metallerie 

Metallerie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.