Oerlikon Balzers Benelux gecertificeerd als Forming Tools Competence Center

Tweede Competence Center in de wereld

Het klantencentrum van Oerlikon Balzers Benelux in Sint Truiden heeft een certificaat van Forming Tools Competence Center gekregen. Het centrum heeft succesvol aangetoond dat het in staat is om vervormingsgereedschap te behandelen volgens de wereldwijde normen van Oerlikon Balzers. De reikwijdte van de audit omvatte excellentie in veiligheidsprocedures, kwaliteitsprocessen, transport, handling en apparatuur, procestechnologie en het opleidingsniveau en de vaardigheden van de werknemers. Het klantencentrum van Sint Truiden werd in 1992 geopend als 12de coatingcentrum van Oerlikon Balzers wereldwijd.
Vanaf het begin was Forming Tools een belangrijk segment voor het coatingcentrum. Sinds 2012 is het klantencentrum gestart met een polijstafdeling, voornamelijk met de focus op post-polijsten. Later heeft het centrum de scope uitgebreid met het voorpolijsten van enkele belangrijke klanten. Begin 2019 werden investeringen gedaan in extra polijst- en regelapparatuur en onze operators hebben intensieve internationale trainingen gevolgd om te voldoen aan de wereldwijde polijststandaarden van Oerlikon Balzers. Eind oktober heeft het centrum de technische audit van Oerlikon Balzers doorstaan en is nu gecertificeerd als het tweede Forming Tools Competence Center in de wereld. Het doel is nu om een volledige service, met pre-polijsten, coaten en post-polijsten, aan te bieden aan de metaalvormende industrie in Belgiƫ en Nederland.

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

OERLIKON

ST TRUIDEN

nijverheidslaan 5470
3800 st truiden
011/69.30.40
Meer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Metallerie 

Metallerie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.