Koike presenteert nieuwe producten op Welding Week

Mobiele las- en snijsystemen

Koike, fabrikant van CNC-snijmachines en portable snij- en lasapparatuur, zal tijdens de Welding Week naast portable lasapparatuur tevens een compacte CNC hybride buis- en plaatsnijmachine presenteren.
Met de hybride buis- en plaatsnijmachine PNC-PIPE CNC biedt Koike een betaalbare en verplaatsbare oplossing die eenvoudiger te bedienen, sneller en schoner is dan handmatig snijwerk en nauwkeuriger werken mogelijk maakt. Een bibliotheek met 47 basispatronen voor plaat en drie voor buis, maakt het mogelijk eenvoudig een snijprogramma inclusief bijbehorende snijparameters op te zetten. Via de holle klauwplaat wordt het rookgas afgezogen.
Naast snijoplossingen werkt Koike hard aan de uitbreiding van haar programma op het gebied van mobiele las- en snijsystemen. Als voorbeeld zal het de nieuwste modellen presenteren.
Bezoek Koike tijdens Welding Week 2019 in hal 4 op stand E080.

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

KOIKE EUROPE

CG ZAANDAM

grote tocht 19
1507 cg zaandam
0031/756.127.227
0031/756.702.271
Meer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Metallerie 

Metallerie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.