Salvagnini en NiEW winnen RedDot Award 2019 voor FACE-project

Eenvoudige mens-machine interface die overal beschikbaar is

Salvagnini en NiEW, een bedrijf gespecialiseerd in business design en klantervaring in de industriële sector, hebben een RedDot Award ontvangen in de categorie Brands & Communication Design 2019 voor het FACE-project. Dat is het ontwerp en de ontwikkeling van een nieuwe mens-machine-interface.
De jury van wedstrijd erkende het hoge niveau van design, innovatie en creativiteit van het Italiaanse product na een evaluatie van meer dan 8.000 internationale projecten. Vanaf september 2019 wordt elk nieuw systeem van Salvagnini gecontroleerd en beheerd met FACE.
"We zijn begin 2017 begonnen met het FACE-project, met als doel klanten een mens-machine interface te bieden die eenvoudig te gebruiken en beschikbaar is op al onze producten", zegt Pierandrea Bello, Product Manager van Salvagnini. "FACE komt met een aantal nieuwe functies, ontwikkeld op basis van een systematische analyse van de gewoonten van onze klanten. De RedDot Award onderstreept het belang van dit project en vooral de waarde van de behaalde resultaten."
"We zijn trots en blij dat we Salvagnini hebben begeleid in dit uitdagende maar bevredigende project. De prijs is een belangrijke erkenning voor de kwaliteit van ons werk," aldus Andrea Violante, CEO van NiEW srl. "Dit resultaat is ook te danken aan het vermogen van onze klanten om niet alleen hun producten in een nieuwe, digitale sleutel te heroverwegen, maar ook hun organisatiemodellen en coöperatieve innovatieprocessen.”
"De Red Dot Award biedt al zo'n 65 jaar een platform voor ontwerpers, bureaus en bedrijven om goed design te evalueren. Ik wil alle winnaars feliciteren met hun prestaties. Iedereen die slaagt onder zo'n sterke en internationale groep concurrenten verdient het om trots op zichzelf te zijn", verklaart professor Peter Zec, oprichter en CEO van de Red Dot Award.
De uitreiking van de Red Dot Awards 2019 vond plaats op 1 november tijdens een gala-evenement in het Konzerthaus in Berlijn, voor een publiek van ongeveer 1400 internationale gasten.

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Metallerie 

Metallerie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.