Welding Services presenteert TITAN XQ 400 AC PULS

De revolutie van aluminiumlassen

Met het wisselstroomlasproces acArc puls XQ wordt handmatig en geautomatiseerd MIG-aluminiumlassen nog eenvoudiger. MIG-AC zorgt voor perfect lassen zonder schotresten op dunne platen, ook bij AlMg-legeringen. Het resultaat: de las is zo zuiver als een diamant.
Maximaal gebruikscomfort, lange levensduur en alle geoptimaliseerde puls-, standaard- en innovatieve lasprocessen in één apparaat zonder meerprijs: De apparaten van de Titan-XQ-productlijn zijn een grote sprong vooruit in de lastechniek. Daarbij zijn perfecte lasnaden voorgeprogrammeerd voor laag- tot hooggelegeerd staal en aluminium van alle materiaaldiktes en in alle posities. Dankzij de vele opties en accessoires van de Titan-XQpuls-serie kunt u uw apparaat volgens uw vereisten en toepassingen samenstellen. De hoger dan gemiddelde inschakelduur van bijv. 100 % tot 350 A zorgt ervoor dat laswerken efficiënt worden uitgevoerd. Zo last u duurzaam en perfect – 24 uur per dag, 7 dagen in de week.

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Metallerie 

Metallerie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.