Plymovent gaat naar Welding Week met pronkstuk Diluter

Algemeen lasrookfiltratiesysteem voor grote werklocaties

Plymovent heeft een algemeen filtratiesysteem ontwikkeld dat lasrook op grote werklocaties kan afvangen: de Diluter. Deze oplossing kan worden gebruikt in grote werkplaatsen met diverse lasprocessen, wisselende werkzaamheden, kraantransport en plaatsen waar het moeilijk is om leidingwerk te installeren. Het resultaat: minder concentratie van rook, zodat de werkomgeving schoner wordt!
De installatie van het Diluter-systeem is eenvoudig omdat geen leidingwerk nodig is. U bespaart niet alleen op de kosten van leidingwerk, maar het is ook een zeer flexibele oplossing voor werkplaatsen met vele verschillende lasprocessen, waar vaak van locatie moet worden gewisseld.
Het Diluter-systeem bestaat uit drie hoofdonderdelen: de filterunit, een ventilator en de Diluter zelf. De Diluter is een luchtcirculatie-unit met zes uitblaasnozzles in meerdere richtingen. De unit recirculeert de gereinigde lucht naar de werkplaats door middel van de uitblaasnozzles.
De nozzles kunnen worden geroteerd om de afzuiging te optimaliseren. De luchtstromen vanaf de nozzles kunnen individueel worden bestuurd, wat het systeem uniek maakt. Door de nozzles binnen de lasrookdeken te plaatsen, wordt het beste resultaat bereikt. Het grootste voordeel is de relatief kleine investering waarmee u in uw fabriek lasrook onder controle brengt.

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Metallerie 

Metallerie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.