DP Technology kondigt de lancering nieuwe website aan

Verbeterde navigatie, verkort laadtijden van de pagina's en zorgt voor bijgewerkte inhoud

De virtuele showcase van de ESPRIT CAM-oplossing heeft een nieuwe look. Na enkele maanden van ontwikkeling en creatie, onthulde DP Technology haar volledig vernieuwde website. De nieuwe website is intern ontwikkeld door het marketingteam van DP Technology en biedt grote voordelen voor bezoekers.
"Onze vorige website heeft ons goed geholpen, maar we zijn voortdurend op zoek naar manieren om het ontwerp en de gebruikerservaring te verbeteren", vertelt Kori Sato, Marketing Director.
De nieuwe website is voorzien van een moderne display en een verbeterde navigatie, waardoor de informatie gemakkelijk en snel toegankelijk is voor bezoekers. Het team heeft moderne standaarden van SEO-optimalisatie en gebruikerservaring geïntegreerd om een aantrekkelijke en functionele omgeving te creëren.
“Naast de functionele updates van de site, hebben we ook de beelden en teksten vernieuwd. We hebben deze elementen zorgvuldig gekozen, wetende dat ze het gezicht en de stem van ons bedrijf zouden worden”, vervolgt Sato. “We willen dat onze gebruikers een beter inzicht hebben in wie we als bedrijf zijn en wat ze kunnen verwachten als ze met ons werken. Hoewel we gespecialiseerd zijn in complexe verspanende toepassingen, zijn we ook een bedrijf dat luistert naar en waarde hecht aan relaties. Onze website is vaak het eerste contactpunt met een potentiële klant, waardoor het een perfecte gelegenheid is om onze waarden te promoten", zegt Sato. De nieuwe website biedt ook vertalingen op maat in drie talen met de bedoeling om tegen eind 2019 zeven extra talen toe te voegen.
"We zijn een internationaal bedrijf met klanten en kantoren over de hele wereld, dus het gebruik van machinevertalingen was geen optie. In plaats daarvan hebben we gekozen om de nieuwe site handmatig te laten vertalen door medewerkers in hun moedertaal.”

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Metallerie 

Metallerie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.