Prima Additive presenteert Print Sharp 250 op A&T beurs in Turijn

Nieuwe machine voor Powder Bed Fusion


Op de 13e editie van A&T Automation and Testing in Turijn heeft het Italiaanse bedrijf Prima Additive zijn Print Sharp 250 geïntroduceerd, een primeur op de beurs die toegewijd is aan Industry 4.0.
De Print Sharp 250 is een middelgrote volume machine voor PowderBed Fusion toepassingen en is ontworpen om een efficiënte werking te vergemakkelijken. Het bevat een intelligente besturingssoftware en een gebruiksvriendelijke interface waarmee de machine eenvoudig en zonder problemen kan worden ingesteld en bediend. Die eenvoudige bedienings- en onderhoudsprocedures kunnen de bezettingsgraad en prestaties van de machine verhogen. De Print Sharp dient voor de industriële productie van complexe stukken, maar is ook geschikt voor Additive Manufacturing (AM) servicegerichte bedrijven en voor prototyping.
Op de Prima Additive stand was ook de Convergent CS450 laserbron te bezichtigen, een zeer efficiënte en compacte fiberlaser voor Additive Manufacturing.
Daarnaast stond de Fondazione Amaldi, een belangrijk Italiaans onderzoeksinstituut, op de stand van Prima Additive. Het hoofddoel van Fondazione Amaldi is het bevorderen en ondersteunen van wetenschappelijk onderzoek dat gericht is op de overdracht van technologieën van waar nieuwe ideeën beginnen naar waar nieuwe producten en diensten worden gecreëerd.

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Metallerie 

Metallerie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.