Prima Power heeft nieuw Technology Center in München geopend

Expertisecentrum gericht op klanttevredenheid

Prima Power heeft op 26 juni een nieuw Technology Center in Neufahrn, vlakbij München, geopend. Hierdoor is Prima Power in staat om de hele Duitstalige markt beter te bedienen en om veel dichter bij de regio's te zijn waar haar machines al in gebruik zijn of waar de groep het hoogste groeipotentieel ziet. "Het nieuwe Technologiecentrum fungeert als expertisecentrum en is sterk gericht op klanttevredenheid. München is uitstekend verbonden met het Europese spoorweg- en autowegennet en heeft de op één na grootste luchthaven van Duitsland”, zegt Paolo Musante, gedelegeerd bestuurder van Prima Power.
"Dit is zeer belangrijk voor ons als wereldwijd actieve onderneming, omdat het betekent dat we nu voor onze klanten uit andere Europese landen relatief snel en gemakkelijk bereikbaar zijn." Prima Power in Neufahrn heeft 55 mensen in dienst en beslaat een oppervlakte van 1.800 m2. Ongeveer de helft van het gebied biedt onderdak aan het Demonstration Center, waar gasten live demonstraties van de nieuwste technologieën kunnen bijwonen. Naast de kantoren zijn er twee conferentieruimten die zijn bestemd voor evenementen, klantenbezoeken, vergaderingen, seminaries en opleidingen voor ingenieurs en medewerkers van Prima Power. "De opening van het nieuwe Technology Center in München was een belangrijke stap ter ondersteuning van de verdere groei van Prima Power in de D-A-CH markt, waar we een sterk groeipotentieel voor Prima Power zien in alle industriële markten. Deze nieuwe locatie stelt Prima Power in staat om een sterkere en efficiëntere directe ondersteuning te bieden aan nieuwe en bestaande klanten in de omgeving”, besluit Musante.

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Metallerie 

Metallerie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.