Online magazines

06 mei 2022 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
KEUZEMENU VOOR AUTOMATISERING
Metaalbedrijven kunnen vandaag de dag kiezen uit legio automatiseringsoplossingen. Van geavanceerde cellen met industrierobots voor product- en pallethandling tot CNC-draaimachines met stafaanvoer én geïntegreerde grijpers. Voor bedrijven die voor het eerst instappen in automatisering of die capaciteitsuitbreiding zoeken, zijn er cobots en plug-and-play-systemen op basis van een industrierobot. En de mobiele robots zijn aan een opmars begonnen.

Matthias Robbe
Bladmanager
Metaalbedrijven kunnen kiezen uit legio automatiseringsoplossingen. Voor bedrijven die voor het eerst instappen in automatisering of die capaciteitsuitbreiding zoeken, zijn er cobots en plug-and-play-systemen op basis van een industrierobot. En de mobiele robots zijn aan een opmars begonnen.
Deze Brennenstuhl-werkspot met kleminrichting kan overal bevestigd worden en dankzij het kogelgewricht optimaal uitgelijnd worden voor elke werktoepassing. Nu GRATIS bij een Metallerie-abonnement. 
Reeds abonnee? 
Bestel de spot extra voordelig
Voor het eerst in 3 jaar komt de Benelux industrie terug samen op de hoogmis voor automatisering en Industrie 4.0, Indumation.be 2022 te Kortrijk Xpo. De beursvloer staat vol met zowel de grootste industriële technologieproviders als de nieuwste techstartups.
Lasys is een internationale vakbeurs voor laserbewerkingen. Sinds 2008 legt het tweejaarlijks de nadruk op systeemoplossingen voor industriële gebruikers. Laserbewerkingen van materialen in alle facetten van het woord komen er in aan bod.
PBR T450SNC dia 900 x 5000 mm CNC Boven dwarsslede : 550 mm – doorlaat spindle: 130 mm – 60 kW op spindle – Heidenhain Manual Plus
Alleen een professionele textieldienstverlener kan garanderen dat de veiligheids- en hygiënevoorschriften voor werkkleding volledig worden nageleefd. MEWA biedt met haar uitgebreide servicesysteem vanuit 45 locaties in heel Europa werkkleding aan.
Van dinsdag 17 tot en met vrijdag 20 mei kunnen we u terug live ontvangen op INTECH 2022 bij TRUMPF in Ditzingen.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Metallerie 

Metallerie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.