Online magazines

14 maart 2022 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
NIEUWE PRINCIPES ZORGEN VOOR VEILIGHEID EN SNELHEID
Automatic Guided Vehicles (AGV’s) braken de afgelopen jaren helemaal door. Onder meer de technologie die het optimale pad bepaalt, ging met rasse schreden vooruit. Daarom wordt vandaag eerder over AMR gesproken: Autonomous Mobile Robots. En dan hebben we het nog niet gehad over de SDV’s: Self Driving Vehicles.

Matthias Robbe
Bladmanager
Automatic Guided Vehicles (AGV’s) braken de afgelopen jaren helemaal door. Volgens cijfers van het International Federation of Robotics (IFR) steeg het aantal het aantal verkochte logistieke robotten in 2018 met maar liefst 60%.
Hydrauliek Morreels uit Ronse verhandelt niet alleen componenten, maar verkoopt ook zelfontworpen cilinders en systemen voor allerlei hydraulicatoepassingen. De voorbije twee jaar breidde het machinepark uit met vier extra verspaningsmachines van DMG Mori.
Alles voor persoonlijke veiligheid, algemene bedrijfsveiligheid en machineveiligheid. Met ons brede assortiment producten van toonaangevende merken vindt u alles wat u nodig heeft bij één leverancier, RS Components. Geen minimale orderaantallen, 98% uit voorraad leverbaar.
Beursorganisator Industrialfairs sloeg de handen in elkaar met partners Agoria en Howest Industrial Design Center voor een complete make-over van de netwerkbeurs Prototyping - MNE. Design to Manufacturing (D2M) is geboren.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Metallerie 

Metallerie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.