Online magazines

10 maart 2022 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
ASPECTEN DIE DE SNIJSNELHEID BEÏNVLOEDEN
Bij het buislasersnijden weegt de snijsnelheid veel minder door in de totale bewerkingstijd dan bij het vlakbedsnijden. Toch kunnen we niet helemaal om de snijsnelheid heen. Verschillende aspecten hebben daar een impact op.

Matthias Robbe
Bladmanager
Een machine zo complex als een buizenlaser kan je vanuit verschillende perspectieven bekijken. In dit artikel kiezen we ‘snelheid’ als voornaamste insteek. Met andere woorden, welke factoren dragen ertoe bij dat je je buizen, kokers en profielen sneller kan snijden?
Metaalbewerker Mecamar en machineleverancier Germond hebben een succesvolle samenwerking, die ondertussen al een kwarteeuw standhoudt. Onlangs klopte het bedrijf uit Zingem opnieuw aan bij hun vaste partner, voor een nieuwe draaibank en een eerste multitaskingmachine.
Touchscreen besturing – 33 kW – gewicht: 20 ton
Ducomat levert materiaal voor de installatie van industriële afzuigsystemen en leidingen voor afzuiginstallaties voor houtspaanders. In het najaar van 2021 kocht het bedrijf een Swift-Cut Pro bij Wouters Cutting & Welding, wat hen meteen heel wat voordelen opleverde.
Nog geen 25 jaar nadat Klingspor met de uitvinding van de doorslijpschijf op hoge toeren voor het eerst een revolutie in de metaalbewerking teweeg had gebracht, lanceerde de expert in schuur-en slijpmaterialen, dé lamellenschijf.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Metallerie 

Metallerie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.