Online magazines

25 februari 2022 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
 
AUTOMATISCH PLATENMAGAZIJN
Dankzij een geautomatiseerd systeem kan het materiaal snel en zonder manueel handelen worden uitgevoerd richting de bewerkingsmachine. Dat daarbij zoveel mogelijk materiaal op een relatief klein vloeroppervlak kan worden gestockeerd, is een prettige bijkomstigheid. Daar komt nog bij dat de terugverdientijd relatief kort is: de meeste bedrijven lukt dit al binnen vier of vijf jaar.

Matthias Robbe
Bladmanager
Onder de druk van flexibel en efficiënt produceren, zijn automatische platenmagazijnen al enkele jaren in opmars. Niet zo vreemd, aangezien opslag en logistiek nogal eens het ‘zorgenkindje’ zijn van het proces.
Een van de langst bestaande klanten van Trevisan vroeg hen om een flexibel productiesysteem (FMS) te leveren dat met een minimale handmatige tussenkomst kleppen kon produceren met een hoge precisie en productiviteit. Trevisan wendde zich tot een reeks Renishaw meetoplossingen.
KALTENBACH APS TOP LINE PONS- & KNIPLIJN VOOR PLAT & HOEKSTAAL Knippen plat staal: max 600 x 25 mm – Knippen hoekstaal: max 150 x 150 x 15 mm – knippen: -45°/+45° - vert & hor ponsen: max dia 38 x 20 mm
Nissan zet een nieuwe stap in zijn strategie voor lichte bedrijfsvoertuigen door de onthulling van een vernieuwde en gerebrande line-up met de Interstar en de Primastar. Met zijn vernieuwd gamma lichte bedrijfsvoertuigen bereidt Nissan zich voor op de toekomst van bedrijven.
Plaatverwerkers versnellen hun buislaseractiviteiten met de nieuwe ByTube Star 130 van Bystronic, de high-end-buislaser met de meeste functies.
Draai of frees je nog met een manuele machine? Zelfs uw stukwerk kan veel sneller en veiliger maken met een ProtoTRAK. Uw tweede stuk is nog eens dubbel kassa, kassa. ProtoTRAK is speciaal gebouwd met focus op deze aantallen. Ontdek het nu !
Beantwoord enkele vragen en WIN een COYOTE met 4-jaar abonnement ter waarde van 700 EUR! Er zijn geen juiste of foute antwoorden. Iedereen maakt evenveel kans om de prijs te winnen. Deze vragen nemen slechts 2 minuten van uw tijd in!
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Metallerie 

Metallerie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.