Online magazines

16 september 2021 Vakinformatie voor de metaalverwerkende industrie

Online versie bekijken
 
TIG-lassen evolueert
TIG-lassen is een gecompliceerde lastechniek die de nodige expertise vergt. Bovendien is deze lastechniek, die garant staat voor nauwkeurigheid en esthetiek van de lasverbinding, kostenintensief. Diverse innovatieve technieken en ontwikkelingen hebben er echter gaandeweg voor gezorgd dat deze techniek op steeds bredere schaal toepasbaar is.

Matthias Robbe
Bladmanager
TIG-lassen is een gecompliceerde lastechniek die de nodige expertise vergt. Diverse innovatieve technieken en ontwikkelingen hebben er echter gaandeweg voor gezorgd dat deze techniek op steeds bredere schaal toepasbaar is.
De wereldwijde leider op het gebied van verspanen van metaal, Sandvik Coromant, heeft de vrijgave aangekondigd van een machine geïntegreerde versie van de onderscheiden Silent Tools™ Plus.
GEI levert roosters in staal, inox, alu, polyester en rubber - zowel standaard als op maat - en garandeert met een grote voorrraad minimale levertermijnen.
Nabewerking en finishen van 3D geprinte onderdelen is dikwijls een complex en tijdrovend proces. PFERD heeft de nodige gereedschappen ontwikkeld om dit proces te vereenvoudigen en te versnellen. Vraag ons advies.
Op donderdag 7 oktober 2021 vindt de zesde editie van de ABISS-summit plaats in Kortrijk Xpo. Organisatoren Karl D'Haveloose en Sven Mollie van Industrial Fairs vertellen waaraan we ons mogen verwachten.
Er worden steeds meer eisen gesteld aan het verrichtte laswerk en het daarbij behorende lasonderzoek. Van groot belang is het visueel onderzoek van het laswerk. Met een juiste visuele controle op de meest voorkomende lasonvolkomenheden kunnen in een vroeg stadium problemen worden voorkomen.
Bij CROSSCALL zijn producten gemaakt om lang mee te gaan. Mobiele telefoons, smartphones en tablets die de waarden van het merk op het gebied van duurzaamheid, betrouwbaarheid en innovatie belichamen. Terminals die kunnen evolueren naargelang uw gebruik, kunnen worden gerepareerd en zelfs gereviseerd.
Voor elk beroep is er een Ford. Geniet tijdens de maand september uitzonderlijk van 0,49%* financiële renting op alle Ford bedrijfswagens. *Aanbieding onderworpen aan voorwaarden. Brandstofverbruik: 2,9-13,3L/100 KM. CO₂ 66-348G/KM. (WLTP)
De nieuwe catalogus omvat meer dan 10.000 artikelen voor op het werk, inclusief actuele modellen van geselecteerde topmerken en innovatieve nieuwigheden in het gamma werkhandschoenen en veiligheidsschoenen.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Metallerie 

Metallerie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.